Professionele begeleiding van uw aankoop Voor maar 3% courtage (min. € 1.295,-) - eSailing

Aankoopbemiddeling

U wilt een schip kopen en weet nog niet precies welke? Waar? en voor welke prijs? Wij helpen u graag met het vinden en aankopen van het schip dat bij u past.

Wij vinden het schip dat bij uw wensen past

eSailing helpt u met het opstellen van uw persoonlijke wensenlijst. Dit doen wij aan de hand van een zogenaamd criteriamodel. Met dit model maken we een profiel van het schip dat bij u past. Aan de hand van dit profiel kijken we of wij een schip in bemiddeling hebben dat hieraan voldoet. Mocht eSailing zo’n schip niet zelf in bemiddeling hebben dan zoeken wij het graag voor u.

Groot netwerk van jachtmakelaars

Wij hebben toegang tot een groot netwerk van jachtmakelaars in Nederland en daarbuiten waardoor we eerder op de hoogte zijn van schepen die te koop zijn of komen en van schepen die in stille verkoop liggen. Wij zijn iedere dag actief op deze markt en kunnen daardoor gerichter zoeken en sneller reageren op schepen die worden aangeboden. Al deze kennis en expertise zetten wij graag in om uw “droom” schip te vinden.

Complete begeleiding bij uw aankoop

Als we uw schip gevonden hebben ondersteunen we u verder bij het aankopen ervan. eSailing helpt u bij het vaststellen van het bod, begeleidt u in het verdere biedingenproces, voert voor u de onderhandelingen en stelt de koop- verkoopovereenkomst op. U kunt rekenen op alle faciliteiten die noodzakelijk zijn bij het veilig aankopen van uw schip.

Derdengeldenrekening

Voor de financiële transacties staat onze derden gelden rekening tot uw beschikking om de betaling veilig te laten verlopen. Wij hebben direct toegang tot het Scheepsregister waardoor we online teboekstellingen van een schip kunnen controleren. Wij helpen u ook graag bij het overschrijven of inschrijven van uw schip in het scheepsregister. eSailing levert volgens de algemene voorwaarden eSailing.

Kosten aankoopbemiddeling

Voor aankoopbemiddeling van A tot Z berekenen wij 3% (incl. BTW) courtage van de aankoopprijs van het schip.

Het minimale bedrag voor aankoopbemiddeling is € 1.295,- (incl. BTW). Bij aanvang van de opdracht betaalt u € 595,- (incl. BTW) aan. Het restant wordt gefactureerd bij succesvol volbrengen van de zoekopdracht. Maatwerk is natuurlijk ook bespreekbaar, wij rekenen met een uurtarief van € 95,- (incl BTW).

Reiskosten

Reiskosten van en naar een schip binnen Nederland zijn in het courtagebedrag inbegrepen.Voor schepen in het buitenland maken wij graag een maatwerk voorstel. Op al onze diensten zijn de eSailing algemene voorwaarden van toepassing.

Van A tot Z

Vaststellen uw wensen en opstellen criteriamodel

Scheepsprofiel opstellen

Zoeken via diverse media en in makelaarsnetwerk

Informatie inwinnen

Bezichtiging potentiële schepen

Biedingenproces en onderhandeling

Begeleiden of opstellen definitieve koopcontract

Toezien op tekenen contract en levering

Begeleiden aankoopkeuring en proefvaart

Professionele begeleiding van uw aankoop

wij helpen u graag