• nl
 • en
 • de

Vergelijk lijsten

Najad 370 P / Swedestar 370 Verkocht

Sold
 • Omschrijving
 • Details
 • Kenmerken
 • Ligplaats

Omschrijving

Najad 370p/SwedeStar 370
Dit is werkelijk een prachtig staaltje vakmanschap van Zweedse makelij. De Najad ziet er als nieuw uit, heeft een prachtig design en het is puur comfortabel zeilen. Ze heeft al die eigenschappen die het mogelijk maken om meteen lekker te kunnen zeilen. Dat begint al met het gemakkelijk aan boord komen door de boegspriet opstap. Het is een perfect schip voor een kleine bemanning. Ze kan met gemak singlehanded worden bezeild. Mede door de makkelijke bediening vanaf het stuurwiel en de keerfokrail op het voordek. Dit is een echte zeiler, ze is er voor gemaakt om hard én hoog aan de wind te varen. Met nog maar 3.650 mijl onder de kiel en 452 uren op de motor heeft het schip nog maar weinig mijlen gemaakt! Kwaliteit en comfort worden doorgezet als je de kajuit binnen treedt. Het interieur is smetteloos, prachtig afgewerkt en het is er zeer ruim. Ze oogt chique door de mooie mahonie betimmering en de donkerblauwe bekleding. Opvallend is de ruimte die de kajuit heeft en luxe is de zeer ruime wc ruimte met separate douche. Door de vele raampjes rondom is er zeer veel lichtinval die het interieur nog meer glans geeft. Kortom, dit schip is een streling voor het oog en een echt fantastische zeiler!

Algemeen:
Naam schip: Jolige Jet, Najad 370p/SwedeStar 370, lengte 11,30 m, breedte 3,43 m, diepte 1,85 m, bouwjaar 2008, bouwnummer Swe37023B808, bouwer casco Najad, afgebouwd door SwedeStar, ontwerper Hakan Södergren, rondspant, vinkiel lood, romp polyester/sandwich, kajuitopbouw polyester, dek polyester met teak belegd, waterverplaatsing 6.200 kg, ballast 2.625 kg, stuurwiel met leer bekleed, RVS preekstoel, RVS zeereling, anker, elektrische ankerlier, middenbolders, zwemtrap geïntegreerd in zwemplateau, RVS ramen, diverse patrijspoorten, poorten in de zeerailing, zonnepaneel op garagedek, ‘s winters is de boot in een verwarmde (vorstvrije) hal opgeslagen, betimmering binnen mahonie, stahoogte salon 1,90 m, 4-6 slaapplaatsen, 3 hutten inclusief salon, bedlengte voor 2,10 m, bedlengte achter 2,00 m, eigenaarshut voorzien van extra dikke matrassen met dekmatrassen.

Motor:
Volvo Penta D1-30B/29 pk diesel, bouwjaar 2008, verbruik 3 liter/uur, 3-blads klapschroef (Volvo), indirecte koeling, RVS dieseltank 100 liter, aandrijving saildrive, toerenteller, urenteller, oliedrukmeter, temperatuurmeter en brandstofniveau meter, draaiuren ca. 452 uur, elk jaar professioneel onderhouden.

Tuigage:
Doorvaarhoogte ca. 18,50 meter, topgetuigd, steekmast met 2 paar gepijlde zalingen, 2 fokken waarvan 1 splinternieuw en 1 keerfok op rolfoksysteem met onderdekse trommel, keerfokrail op voordek voor zeer gemakkelijk solozeilen, rondhouten aluminium, volledig doorgelat grootzeil, elektrische lier voor grootzeilval, stackpack/lazybag met lazyjacks, rolfokhoes, materiaalverstaging RVS, kuiptent, stuurwielhoes, buiskap en lieren 4x 46 ST Andersen.

Navigatie en apparatuur:
2x gel serviceaccus’s en 1x gel startaccu, 12V, walstroom, acculader Victron, volt/amp meter, kompas op stuurstand, dieptemeter , log en windset (Raymarine St60), kaartplotter(Raymarine C80), marifoon (Simrad RS 82), buitenspeaker, radio/Cd speler met buiten luidsprekers, stuurautomaat (Raymarine St 6002),reddingsboei, lifelines aan dek, 4 persoons reddingsvlot (moet gekeurd worden) in houder aan hekstoel, hand bilgepomp in de kuip, 2x kuiptafel en navigatieverlichting compleet.

Gas en water:
RVS watertank 2x 130 liter met niveaumeter, 1x vuilwatertank 75 liter, elekrisch waterdruksysteem, warmwaterboiler, douche binnen (zeer ruim), douche buiten met warm water, toilet elektrisch, koelbox met koude compressor, gasbun, 2-pits kooktoestel (gas), oven, 1x Webasto verwarming.

Disclaimer:
Gegevens worden verstrekt naar beste eer en geweten, echter jachtmakelaardij eSailing is niet aansprakelijk voor de kwaliteit en/of de omschrijving van het vaartuig.

Detail


	
 • Boot ID: 4119
 • Lengte: 11.30 m
 • Breedte x Diepte: 3.43 * 1.85
 • Bouwjaar: 2008
 • Materiaal: Polyester

Ligplaats

 • Ligplaats: Sold
 • Land: Nederland
No Similar Boats