eSailing in Blaricum

Over ons

eSailing heeft het concept verkopen vanuit de eigen ligplaats opnieuw op de kaart gezet, maar dan op een moderne wijze.

Met 3 uitgebalanceerde bemiddelingspakketten, waarbij de eigenaar kan meewerken in het proces, altijd ondersteund door de diensten en adviezen van een professionele jachtmakelaar. Dit concept was in 2005 zeer vooruitstrevend en nog steeds onderscheidt eSailing zich van alle andere jachtmakelaars met deze werkwijze.

Hoe is eSailing begonnen?

In 2005 is eSailing opgericht door Floris Vos. Al heel snel bleek dat de onderscheidende werkwijze heel positief werd ontvangen en is er gekozen om met geheel zelfstandige makelaars te werken onder de vlag eSailing. Als eerste kwam Albert Smit onder de naam eSailing Zuidwest Nederland erbij. Daarna volgde Dick Schmeinck van de Prins van Oranje in Makkum met een eigen verkoophaven. De derde jachtmakelaar is Joop Oosterbeek werkend onder de naam eSailing Noord Nederland. Bij alle vestigingen wordt op dezelfde wijze gewerkt onder het concept van eSailing.

Werkwijze

De eigenaar kan meehelpen in de verkoop door de bezichtigingen te verzorgen. Als eigenaar is het interessant om potentiële koper te ontmoeten en is het leuk om geïnteresseerden op uw eigen schip rond te leiden. Hierbij heeft de verkoper altijd beschikking over de adviezen en diensten van een professionele jachtmakelaar. Kopers stellen het vaak op prijs om de eigenaar te ontmoeten en te horen hoe hij het schip gevaren heeft en hoe hij deze onderhouden heeft. De koper koopt vertrouwd. De koopsom wordt eerst op de Stichting beheer Derdengelden rekening van eSailing gestort. Daarna wordt het schip geleverd. Bij de levering wordt de akte van levering getekend zodat eSailing de koopsom kan doorstorten naar de verkoper. Op deze wijze zijn zowel koper als verkoper beschermd. Vooral voor kopers buiten Nederland is dit een hele belangrijke overweging om bij een jachtmakelaar te kopen.

De moderne jachtmakelaar

eSailing is de moderne jachtmakelaar. Wij zetten sterk in op het online adverteren van uw schip. Hier zoekt de huidige koper naar zijn nieuwe schip. Uw schip wordt op meer dan 30 toonaangevende websites geadverteerd. Onder deze sites zijn sites in Nederland en ook vele internationale sites. Het grootste deel van de kopers bij eSailnig komt al jarenlang van buiten Nederland. Uiteraard worden ook de Social Media veelvuldig ingezet. Denk hierbij aan Facebook, Twitter, Pinterest en Google+. Steeds meer potentiele kopers weten eSailing ook te vinden via deze kanalen.

Plezierig, vakkundig en vertrouwd

Met elkaar hebben de jachtmakelaars van eSailing meer dan 50 jaar ervaring in het bemiddelen van schepen. In de afgelopen 12 jaar zijn er al vele honderden schepen verkocht door de jachtmakelaars. Hiermee hebben wij een uitgebreide database opgebouwd van klanten die op zoek zijn naar hun (volgende) schip. De vele positieve referenties die wij mogen ontvangen van onze klanten onderstrepen de inzet, vakkundigheid en toewijding van eSailing om de juiste koper voor uw schip te vinden.

Verkoop uw schip bij eSailing

wij vinden de juiste koper voor uw schip