Referenties over eSailing

Referenties

Hieronder leest u de laatste referenties over eSailing ingezonden door klanten.

Toen ik mijn Trintella uit 1975, wilde verkopen, heeft een vriend van mij mij aangeraden eens langs te gaan bij Dick Schmeink van eSailing. Heb daar een zeer goede indruk gekregen en mijn schip bij hem in de verkoop gelegd. Een bijkomstig voordeel was dat ik het schip nog kon gebruiken en het lag een jaar gratis in zijn heel mooie en gezellige haven. Zelf dacht ik dat het wel 1 tot 2 jaar zou duren voordat het schip verkocht zou zijn. Eind Augustus de bemiddelingsovereenkomst getekend en begin December vond de verkoop plaats. Voor mij ongelooflijk. Dat had ik totaal niet verwacht. Voor mij is zijn bedrijf een aanrader. Veel service en wat ik zelf heel belangrijk vind is eerlijkheid. Veel dank Dick.

Ben Wouters

Beste Floris, hartelijk dank voor de werving en de begeleiding bij de verkoop onze HR 34. Je reageerde altijd uiterst alert en correct op kandidaat kopers die zich aandienden. Wij zijn blij met het uiteindelijk verkoopresultaat.

Jan Kolthof

Floris, graag geef ik op deze manier mijn waardering voor de goede en prettige samenwerking met eSailing bij de verkoop van mijn schip. Tevoren stond al vast dat in deze tijd van enorme aanbod van 2e hands boten, de verkoop van een 48 jaar oude boot niet a la minute zou geschieden. Maar dankzij jouw uitgebreide netwerk trok mijn Centurion 32 (Holman & Pye) vijf kenners, 2 Engelsen, een Duitser, een Hollander en een Francaise. Uiteindelijk is er maar een koper nodig, dit werd de Francaise. Ik waardeer je directe, snelle aanpak en afhandeling tijdens de verkoop zeer, hiervoor dank.

Bert Braakenburg

Beste eSailing, Floris, hartelijk dank voor jouw bemoeienis bij de aankoop van mijn schip. Ik heb onze contacten als zeer plezierig ervaren en we zullen elkaar ongetwijfeld weer tegenkomen. Wellicht tot ziens bij de Prins van Oranje Makkum.

Pieter Donders

Many thanks to Floris from eSailing for surprising quick, effective and honest assistance by selling the Bylgia to new buyer who is also very happy with professional and pleasant approach. I will recommand Floris and eSailing everyone who will go in selling or buying procedure.

Peter Petac

In september stapte Floris Vos bij mij aan boord van de Delphia 37. Een aantal uren later kende hij het schip tot in de details. De volgende dag stond het op de websites en een week later verzorgde ik zelf de eerste bezichtiging. En nu, begin november, heeft het schip zijn ligplaats verlaten met de nieuwe eigenaar. Zowel hij als ik waren uiterst tevreden over de bemiddeling van Floris. Hij is zeer deskundig en zeer plezierig in de omgang. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen. Ook het concept deugt (vaste prijs, no cure no pay, eigenaar doet zelf de bezichtiging maar wel met een prima ondersteuning van Floris). Floris nogmaals dedankt!

Sjoerd Sytema

Beste Floris, ook wij willen je graag bedanken voor de fantastische samenwerking en het meedenken van eSailing bij de verkoop van de Pedro Cantia. We hebben dit als erg plezierig ervaren met adequate handelingen. Gezien de reacties van over de gehele wereld hebben we een groot publiek bereikt. Met vriendelijke groet en hartelijk dank.

Kees en Bernadette

Later in het voorjaar gekozen voor eSailing om onze Winner te verkopen, mede op basis van de positieve referenties op hun site waardoor ik haast ging twijfelen of ze echt waren. En nu schrijf ik zelf zo'n referentie, ze komen dus van werkelijke klanten. De intake door Floris liep heel soepel, binnen korte tijd was onze Winner op heel veel sites te vinden en even later was via een speciale site te volgen hoeveel belangstelling er was, ook uit andere landen. Einde van de zomer leidde dit tot een succesvolle verkoop. Floris, dank voor de uitstekende begeleiding!

Kees Oskam

De samenwerking met Floris Vos van eSailing ging uitstekend. Feedback werd direct gegeven, ook per telefoon ging het prima. Het in contact brengen met de potentiele kopers verliep zonder problemen. Wij zullen eSailing aanbevelen aan anderen. Hierbij onze dank.

Ruud en Peggy van Loenen

Een prachtige Pieter Beeldsnijder 42 aangekocht. Keurige en objectieve begeleiding van de jachtmakelaar Dick Schmeinck. Alle betrokken partijen zeer tevreden.

Marcel van der Molen

Bijzonder snelle verkoop van mijn Hallberg Rassy 352, binnen 3 dagen een serieuze koper en na 1 week koopcontract getekend. Overdonderd door de voortvarende manier van bemiddeling konden mijn vrouw en ik nog net een paar weken genieten van het prachtige zomerse weer tot de uiteindelijke overdracht.
Floris bedankt voor de fijne samenwerking! Goed gedaan!

Jaap Vos

Wij zijn de verkoop van onze Asiak begonnen door vrienden te vragen wat hun ervaringen met eSailing waren bij de verkoop van een schip. Dat gaf bij ons de doorslag om ook met eSailing in zee te gaan. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Integendeel, het werd een buitengewoon prettige samenwerking tussen makelaar, de koper en de verkoper. Als ons gevraagd wordt wie bij de verkoop van zijn/haar schip in de arm te nemen, zullen ook wij Floris Vos ten zeerste aanbevelen!

An en Hans Althuis

Twee schepen hebben wij tot grote tevredenheid verkocht via eSailing! De samenwerking met Floris Vos was in beide gevallen uitstekend! Goede communicatie, feedback uitstekend, dank je wel Floris voor de uitstekende begeleiding!

Rita Schep en Ger Munsterman

Wij willen Dick Schmeink van eSailing nog hartelijk bedanken voor zijn professionele hulp inzake de verkoop van onze Nicholson 31. Deze was naar alle tevredenheid.

Fam. F.B. de Vries

Beste Floris Vos van eSailing. Heel veel dank voor alle hulp bij de verkoop van de Sorcha. Alles was erg goed geregeld. Ook de kopers zijn erg tevreden over het verloop van alles, nogmaals hartelijk bedankt.

Peter en Yvonne Evers

Heb mijn prachtschip. Een koopmans 35 via esailing gekocht. Ben begeleid door Floris Vos voor de aankoop. Ben uitermate tevreden over de gang van zaken. Had er graag een 6 de ster aan toegevoegd. Advies en begeleiding was super. Kan nu volop genieten van Rambler.

Marten Mulder

Kan eSailing meer dan aanbevelen! Kernpunten tijdens de bezichtigingen zijn enthousiasme, kennis van zaken, zeer snelle terugkoppeling en betrokkenheid. Heb de professionele begeleiding en kennis van zaken tijdens het verkoopproces van Floris Vos zeer gewaardeerd. Ook tijdens de verkoopkeuring was Floris aanwezig en zorgde voor een ontspannen sfeer tussen keurmeester, koper en verkoper, waardoor de aankoop een vanzelfsprekendheid was. Floris, bedankt voor alles, het was TOP.

Henk Knevel

Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met Floris Vos van eSailing en de afhandeling van de verkoop van onze boot.
Hartelijk dank voor alles.

Joke Weijde

Vandaag vertrokken met de via eSailing Makkum gekochte Etap 32, prima begeleid door Dhr. Schmeinck. Met nog een mooi flesje beerenburg vertrokken, hartelijk dank !

F.F. Willems

Onze ervaring met eSailing in de persoon van Joop Oosterbeek is uiterst positief. Wij zijn in aanraking gekomen met eSailing nadat bij onze zeilvereniging een aantal boten zijn verkocht door zijn bemiddeling. Wij willen Joop hartelijk bedanken voor de snelle en nauwkeurige afhandeling.

Ton, Gerry en Mario Saunier

Schrijf uw referentie

Wij horen graag wat u van onze diensten vindt. Wij stellen het zeer op prijs als u een referentie over ons schrijft in onderstaand formulier.

Alvast hartelijk dank!
eSailing