• nl
  • en
  • de

Vergelijk lijsten

Referenties

Beste Floris, hartelijk dank voor het toesturen van het leveringscontract en je bemoeienis hierbij. Ik heb onze contacten als zeer plezierig ervaren en we zullen elkaar ongetwijfeld weer tegenkomen. Wellicht tot ziens bij de Prins van Oranje Makkum.

door Pieter Donders

In september stapte Floris Vos bij mij aan boord van de Delphia 37. Een aantal uren later kende hij het schip tot in de details. De volgende dag stond het op de websites en een week later verzorgde ik zelf de eerste bezichtiging. En nu, begin november, heeft het schip zijn ligplaats verlaten met de nieuwe eigenaar. Zowel hij als ik waren uiterst tevreden over de bemiddeling van Floris. Hij is zeer deskundig en zeer plezierig in de omgang. Ik kan hem ten zeerste aanbevelen. Ook het concept deugt (vaste prijs, no cure no pay, eigenaar doet zelf de bezichtiging maar wel met een prima ondersteuning van Floris). Floris nogmaals dedankt!

door Sjoerd Sytema

Goedemorgen Floris, ook wij willen je graag bedanken voor de fantastische samenwerking en het meedenken van eSailing bij de verkoop van de Pedro Cantia. We hebben dit als erg plezierig ervaren met adequate handelingen. Gezien de reacties van over de gehele wereld hebben we een groot publiek bereikt. Met vriendelijke groet en hartelijk dank.

door Kees en Bernadette

Later in het voorjaar gekozen voor eSailing om onze Winner te verkopen, mede op basis van de positieve referenties op hun site waardoor ik haast ging twijfelen of ze echt waren. En nu schrijf ik zelf zo'n referentie, ze komen dus van werkelijke klanten. De intake door Floris liep heel soepel, binnen korte tijd was onze Winner op heel veel sites te vinden en even later was via een speciale site te volgen hoeveel belangstelling er was, ook uit andere landen. Einde van de zomer leidde dit tot een succesvolle verkoop. Floris, dank voor de uitstekende begeleiding!

door Kees Oskam

Een prachtige Pieter Beeldsnijder 42 aangekocht. Keurige en objectieve begeleiding van de jachtmakelaar Dick Schmeinck. Alle betrokken partijen zeer tevreden.

door Marcel van der Molen

Bijzonder snelle verkoop van mijn Hallberg Rassy 352, binnen 3 dagen een serieuze koper en na 1 week koopcontract getekend. Overdonderd door de voortvarende manier van bemiddeling konden mijn vrouw en ik nog net een paar weken genieten van het prachtige zomerse weer tot de uiteindelijke overdracht. Floris bedankt voor de fijne samenwerking! Goed gedaan!

door Jaap Vos

Twee schepen hebben wij tot grote tevredenheid verkocht via eSailing! De samenwerking met Floris Vos was in beide gevallen uitstekend! Goede communicatie, feedback uitstekend, dank je wel Floris voor de uitstekende begeleiding!

door Rita Schep en Ger Munsterman

Wij zijn de verkoop van onze Asiak begonnen door vrienden te vragen wat hun ervaringen met eSailing waren bij de verkoop van hún schip. Dat gaf bij ons de doorslag om ook met eSailing in zee te gaan. Daar hebben we geen spijt van gekregen. Integendeel, het werd een buitengewoon prettige samenwerking tussen makelaar, de koper en de verkoper. Als ons gevraagd wordt wie bij de verkoop van zijn/haar schip in de arm te nemen, zullen ook wij Floris Vos ten zeerste aanbevelen!

door An en Hans Althuis

De samenwerking met Floris Vos van eSailing ging uitstekend. Feedback werd direct gegeven, ook per telefoon ging het prima. Het in contact brengen met de potentiële kopers verliep zonder problemen. Wij zullen eSailing eventueel aanbevelen aan anderen. Hierbij onze dank

door Ruud en Peggy van Loenen

Heb mijn prachtschip. Een koopmans 35 via esailing gekocht. Ben begeleid door Floris Vos voor de aankoop. Ben uitermate tevreden over de gang van zaken. Had er graag een 6 de ster aan toegevoegd. Advies en begeleiding was super. Kan nu volop genieten van Rambler.

door Marten Mulder

Beste Floris Vos van eSailing. Heel veel dank voor alle hulp bij de verkoop van de Sorcha. Alles was erg goed geregeld. Ook de kopers zijn erg tevreden over het verloop van alles, nogmaals hartelijk bedankt.

door Peter en Yvonne Evers

Wij willen Dick Schmeink van eSailing nog hartelijk bedanken voor zijn professionele hulp inzake de verkoop van onze Nicholson 31. Deze was naar alle tevredenheid.

door Fam. F.B. de Vries

Kan eSailing meer dan aanbevelen! Kernpunten tijdens de bezichtigingen zijn enthousiasme, kennis van zaken, zeer snelle terugkoppeling en betrokkenheid. Heb de professionele begeleiding en kennis van zaken tijdens het verkoopproces van Floris Vos zeer gewaardeerd. Ook tijdens de verkoopkeuring was Floris aanwezig en zorgde voor een ontspannen sfeer tussen keurmeester, koper en verkoper, waardoor de aankoop een vanzelfsprekendheid was. Floris, bedankt voor alles, het was TOP.

door Henk Knevel

Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met Floris Vos van eSailing en de afhandeling van de verkoop van onze boot. Hartelijk dank voor alles.

door Joke Weijde

Onze ervaring met eSailing in de persoon van Joop Oosterbeek is uiterst positief. Wij zijn in aanraking gekomen met eSailing nadat bij onze zeilvereniging een aantal boten zijn verkocht door zijn bemiddeling. Wij willen Joop hartelijk bedanken voor de snelle en nauwkeurige afhandeling.

door Ton, Gerry en Mario Saunier

Wij hebben met veel plezier bij eSailing een andere boot gekocht. Joop Oosterbeek was de makelaar bij eSailing voor de verkopende partij. Joop was erg snel met reageren op op alle vragen die wij hadden en heeft het bijbehorende papierwerk bij (ver)koop netjes en professioneel afgehandeld.

door Jeroen Huiskes

Beste Floris. Weer thuis na de levering van de Corsair 37 in Frankrijk. Dank voor je goede begeleiding en de goede afloop. Bedankt weer voor de prettige samenwerking. Wanneer ik opnieuw een boot ga verkopen bel ik je zeker weer.

door Frans Kuijpers

Dick Schmeinck heeft zich op professionele wijze en enthousiast ingezet voor de verkoop van mijn boot, een Swedestar 370. De afspraken worden prima nagekomen en de onderhandelingen met de koper verliepen uitstekend. Het is een plezier om in de haven van eSailing te liggen. De sfeer is fantastisch, je waant je in Zuid Frankrijk. Ik wens Dick al het goede toe voor de toekomst en veel succes met de verkoop van boten.

door Bram Schut

Dick Schmeinck van eSailing heeft passie voor zijn werk, is goed bereikbaar en reageert snel en adequaat. Wij hebben een mooie boot gekocht en de onderhandeling en overdracht is soepel verlopen, ook mede te danken aan de vorige eigenaar van het jacht. Ik wens Dick veel succes met het voortzetten van zijn werkzaamheden als bemiddelaar bij de verkoop van andere schepen.

door Marloes de Haas

Door bemiddeling van Dick Schmeinck heb ik afgelopen week mijn Lemsteraak ‘WildeWaard’ verkocht. Tijdens het proces van verkoop was ik zeer tevreden over het aanstekelijk enthousiasme en de professionele benadering van Dick Schmeinck. Er is doorlopend het gevoel geweest van onderling vertrouwen. Ik kan eSailing van harte aanbevelen.

door Peter Schooneveldt

Dit voorjaar lag onze victoire 1044 nog maar èèn maand in de verkoop haven bij Dick Schmeinck van eSailing en is al verkocht. Dick heeft een vriendelijke manier van aanpak en geeft de aspirant koper vertrouwen. Het afspraak is afspraak principe staat bij deze verkoper hoog in het vaandel. Bedankt Dick en verder veel succes.

door Derkjan Fröling

Onze boot was na drie (winter)maanden verkocht. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rond de verkoop. Albert en ik hebben elkaar maar een keer gezien, tijdens de kennismaking en het bekijken van onze boot, maar toen en bij de verdere telefonische en e-mailcontacten voelde het vertrouwd. Ook de juridische en financiële aspecten zijn professioneel afgehandeld. We kijken terug op een geslaagde samenwerking en verkoop.

door Kees Jurgens

Door bemiddeling van de heer Schmeinck heb ik mijn jacht "Buttje" vorige week verkocht aan een nieuwe eigenaar. Ik ben erg blij met de altijd vriendelijke aanpak, de betrouwbare ondersteuning en de professionele afhandeling van de verkoop. Vanwege deze positieve ervaring zal ik graag eSailing aanbevelen.

door Karl Pein

Vandaag vertrokken met de via eSailing Makkum gekochte Etap 32, prima begeleid door Dhr. Schmeinck. Met nog een mooi flesje beerenburg vertrokken, hartelijk dank !

door F.F. Willems

We zijn zeer tevreden over de manier waarop eSailing vertegenwoordiger Joop Oosterbeek het verkoop proces heeft begeleid. Mede door de goede presentaties op internet sites, de goede adviezen en prettige communicatie met eSailing is de verkoop zonder problemen en vlot verlopen. Het zelf rondleiden van kijkers op het schip werd zowel door ons als door de kopers als zeer positief ervaren. Deze jachtmakelaars zijn aan te bevelen.

door M. Kuipers

Na dat we onze boot zelf hadden geprobeerd te verkopen via diverse sites en daar geen success mee hadden, heb ik contact opgenomen met eSailing. Ik werd door Joop te woord gestaan en al snel kwamen tot de conclussie dat hij onze boot ging verkopen. Dat bleek een zeer goede keuze te zijn! Joop was bijna 24/7 bereikbaar en nooit te beroerd om iets te doen of uit te leggen. inmiddels heeft dat geresulteerd in de verkoop van ons schip (wat ons in een jaar niet lukte). Dus alle lof voor eSailing maar in het speciaal Joop! Bedankt en veel success !

door Machiel

Onze Contest 36 lag te koop bij eSailing Makkum. De verkoop vlotte niet erg in de periode dat de boot op zijn vaste ligplaats bleef liggen. Twee maanden geleden hebben wij de boot bij Dick in Makkum in de haven gelegd en intussen is de boot verkocht !! Dick verdient alle complimenten, goede jachthaven, uiterst gastvrij en afspraak is afspraak. De verkoop van onze boot heeft hij heel plezierig maar vooral heel professioneel in regie gehouden. Dick dank je wel !!

door Sido Silvius

Floris ik wil je van harte bedanken voor de uitermate prettige en deskundige wijze waarop je de verkoop van onze boot (binnen 2 maanden!) hebt begeleid. Je was uitermate accuraat in je afspraken en koppelde het overleg met aspirant kopers prima terug. Hierbij was je zeer diplomatiek en taktvol. Je bent een echte meedenker en denkt in oplossingen. Ik kan eSailing bij iedereen aanbevelen die zijn of haar boot wil verkopen!!

door Paul de la Chambre

Ik had al eerder een goede ervaring opgedaan met eSailing en toen ik mijn kajuitzeiljacht Etap 21i moest verkopen was de keuze snel gemaakt, een professioneel bedrijf met duidelijke voorwaarden en vaste tarieven. Floris is een betrokken persoon, luistert goed naar wat je wilt, is helder in zijn communicatie en komt zijn afspraken na. Bovendien weet hij als zeiler waarover hij praat. Mijn boot was binnen een maand verkocht en is door tussenkomst van Floris op transport gesteld en geleverd aan de nieuwe eigenaar. Bedankt voor de samenwerking, efficiente afhandeling en voor je goede zorgen. Ik zal jullie bedrijf zeker aanbevelen, goede zaken gewenst.

door Adri Kardol

Onze Hallberg Rassy 352 was binnen een week verkocht aan de eerste kijker. Geluk of het effect van een goede presentatie? Wij gaan voor het laatste. De communicatie was uitstekend en als onervaren verkoper konden we met alle vragen terecht. Albert, bedankt voor de samenwerking.

door Arie Roodenburg

Hallberg Rassy 352 binnen half jaar verkocht. Deze boot in 2009 aangeschaft via eSailing en nu dus weer verkocht. Zeer prettige, plezierige en vlotte samenwerking nu met bemiddelaar Joop. In 2009 met bemiddelaar Floris.

door Frans van Bouwdijk

Na jaren te hebben genoten van de gastvrijheid van Dick Schmeinck in Makkum heeft hij ons met succes professioneel begeleid bij de verkoop van onze Bavaria 38 exclusive. Goed werk Dick en dank voor je goede zorgen.

door Cees van de Bovenkamp

Hartelijk dank Floris voor de heldere communicatie en efficiente afhandeling bij de verkoop van mijn Winner. Theo

door Theo

Grand Soleil 343. Binnen jaar verkocht, 2e kijker werd koper. Bemiddelaar Joop Oosterbeek heeft zeer professioneel gehandeld en de communicatie was uitstekend. Ik kan eSailing aanraden als betrouwbare bemiddelaar.

door John Woltjer

Dick Schmeinck heeft de verkoop van onze boot uitstekend begeleid en afgehandeld. Veel sneller dan verwacht, uiterst correct en met een maximum aan comfort voor ons als verkopende partij. Dank daarvoor!

door Hans en Anne Hofhuis

We dachten deze zomer nog lekker te kunnen varen terwijl ons schip te koop stond bij eSailing. Echter binnen 8 weken was de boot verkocht aan de tweede kijker. Bedankt Floris Vos voor de enthousiaste, efficiënte en professionele gesprekken, begeleiding en afhandeling.

door Hans Meier

Bij ons ook, de eerste kijker was ook gelijk de koper. Zeer goede afhandeling en prettige communicatie met Joop Oosterbeek. Hartelijk dank!

door T. Everts

Onvoorstelbaar snel verkocht. Op veel sites geplaatst en de zoekende kijker met ons in contact gebracht, waarna dit mooie schip zich zelf verkocht. Daarna prima afhandeling, bedankt Dick Schmeinck en Floris Vos voor jullie hulp!

door Peter B. en Clemy de Boer

Een compliment voor eSailing. De eerste kijker was ook gelijk de koper. De boot was binnen 4 weken verkocht. Alles is wel heel snel en correct af gehandeld. Bedankt Joop.

door Lammert en Tjitske Regterschot

Wij raden u aan om eSailing te benaderen als u een boot wil verkopen. In ons geval handelden wij met dhr. Floris Vos. Deze man werkt snel, is nauwkeurig betrouwbaar en heeft veel kennis van bootzaken. De eerste kijkers kochten onze boot en de zaak werd snel en efficiënt afgehandeld. Hartelijk bedankt Floris!

door Wilma Uppelschoten

Compliment voor eSailing. In ons geval door de heer Joop Oosterbeek. Vlotte en erg sympathieke begeleiding bij de afhandeling en verkoop van ons schip. Het bloemetje voor mijn herstellende echtgenote was niet alleen een verrassing, maar tevens een blijk van warmte en betrokkenheid en dus niet alleen maar "business". Al met al meer dan een aanbeveling waard!

door Lex van Diepen

Joop Oosterbeek van eSailing, hartelijk dank voor het begeleiden van de verkoop van onze Beneteau 311! Alles is snel en efficient verlopen. Super!

door Bart Bruul

Het heeft even geduurd maar het is gewoon gelukt de boot via eSailing te verkopen. Dank Albert voor je advies en hulp. Wij zullen bij een volgende aankoop of verkoop graag van jullie diensten gebruik maken. Groet Wally@Suus.

door Wally Soesman

eSailing biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Daarbij hebben wij het contact met Floris Vos als zeer open en prettig ervaren. Hij weet directheid, humor en diplomatie uitstekend te doseren. De goede bereikbaarheid vonden wij ook fijn. Een aanrader!

door Wendy Ament

Albert Smit, hartelijk dank voor de nette bemiddeling bij de verkoop van ons schip de LE97. Wij hebben het zeer positief ervaren en zullen eSailing zeker aanbevelen.

door Jan en Rieks Deen

Hi Floris, Just a short note to say thank you for all your help with buying Elft. She sails much better than I had expected and we had a really good trip to Breskens via Urk, Sixhaven, Scheveningen and Roompotsluis. I don't see there being any major problems and I can look forward to many years sailing. Elft has gone to a good home in any case. Best wishes Sebastian

door Sebastian

Joop Oosterbeek van eSailing heeft mij op een kundige en prettige wijze geholpen met de verkoop van mijn boot. Hij reageerde altijd snel op vragen mijnerzijds. De directe manier van communicatie sprak mij zeer aan. Ik wens eSailing nog vele verkopen van jachten door haar bemiddeling toe. door Ad de Heer

door Ad de Heer

Herr Oosterbeek von eSailing, vielen Dank für die gute Abwicklung und den guten und freundlichen Service beim Verkauf meiner Segelyacht. Ich kann und werde Sie an meine Bekannten und Geschäftspartner weiter empfehlen.

door Hartmut Schmidt

Onze eerste kennismaking met eSailing is 9 jaar geleden, toen heeft Floris Vos onze Hallberg Rassy 352 verkocht op een professionele manier. Nu eSailing ook gevestigd is in Makkum heeft Dick Schmeinck onze Hallberg Rassy 39 eveneens op een aangename en zeer professionele wijze verkocht en is het schip weer terug gegaan naar zijn geboorte land Zweden. Dick nogmaals hartelijk dank en we komen nog graag eens langs voor een kop koffie in je gezellige haven.

door G. Klaver

Albert, bedankt voor de zeer prettige samenwerking. Ik kon altijd bij je terecht, ook op vreemde tijden in het weekend. Hoewel het vrij lang duurde dat onze feniks verkocht was had ik er dankzij jouw kennis en kunde vertrouwen in dat het goed zou komen. En terecht! We hebben een prima nieuwe eigenaar gevonden die feniks goed zal verzorgen, Nogmaals dank, Remco

door Remco Tack

Dank Albert voor de prettige en vooral persoonlijke wijze waarop de verkoop van ons schip tot stand is gekomen. Ik kan eSailing aan iedereen aanraden!

door Maarten Slooves

Vielen Dank für die Vermittlung und den Verkauf von unserem Boot. Sie haben innerhalb von 6 Monaten einen Käufer gefunden und den Verkauf zu unserer Zufriedenheit abgeschlossen. Es war eine sehr angenehme zusammen Arbeit. Nochmals vielen Dank.

door Harald und Marianne Rottländer

Hi Floris, thank you very much for your great support and care for the transaction, boat and all the works you have arranged for us! Thanks a lot, really!

door Magda & Filip

eSailing is een moderne jachtmakelaar die de mogelijkheden van het internet uitstekend benut. Na een prettige kennismaking, een goed gesprek over de kansen op de markt, en de te volgen verkoopstrategie, werd onze zeilboot binnen 2 weken verkocht. Pakket C is een aanrader, we zijn totaal ontzorgd en steeds uitstekend op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen. Kortom een fijne, moderne en professionele makelaar. Hartelijk dank Floris.

door Daniel Boers

Floris Vos van eSailling is een echte aanrader. Vakkundig en houdt zich aan zijn afspraken. Hier kun je je boot snel en vakkundig laten verkopen.

door Aart Bout

Beste Floris, de betaling is net binnen, jij ook bedankt voor de geweldige samenwerking. Met vriendelijke groet,

door Ed en Yvonne Handigman

Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop Floris Vos ons begeleid heeft bij de verkoop van onze Victoire. Vakkundig en professioneel en bijzonder prettig, voldoende op afstand en voldoende aanwezig. Het proces heeft niets aan onduidelijkheid overgelaten tussen ons en de koper. Een aanbeveling is zeker op zijn plaats!

door Bas de Koekkoek

Ik kan eSailing ten zeerste aanbevelen ! Mijn schip is snel op een 2tal maand verkocht. Tijdens het hele proces heb ik de behulpzame en zeker professionele tussenkomst van Albert Smit als zeer positief ervaren. Ook de betaling na ondertekenen van laatste documenten werd prompt en snel uitgevoerd. Graag wil ik een warme aanbeveling doen aan alle potentiele verkopers !

door Francis Verhelst

Bij de verkoop van onze boot,hebben wij de werkwijze van de heer Oosterbeek van eSailing als positief en zeer correct en prettig en behulpzaam ervaren. Hiervoor dank.

door J.W. Kemper

Er zijn door eSailing in recent verleden twee schepen uit mijn kennissenkring zeer snel en tot tevredenheid verkocht. Dit heeft mij doen besluiten ook van uw kantoor gebruik te maken. Alles verliep in een heel prettige sfeer. Al zeer snel reactie wat heeft geresulteerd in verkoop van mijn schip binnen veertien dagen. Ik ben Joop zeer dankbaar voor de snelle en keurige afhandeling. Ik zal mensen aanbevelen de boot bij U in de verkoop te zetten.

door Willem & Kitty van de Geer

eSailing bedankt voor de vlotte en correcte verkoop van onze boot. Eerst wilde we de boot zelf gaan verkopen maar besefte al snel dat jullie veel meer know how van dit soort zaken hebben dan wijzelf. Jullie bereiken ook een veel breder publiek via jullie advertenties. Het is de vierde keer dat ik een boot verkoop en het is deze keer het snelst en vlotst verlopen.

door Johan Darimont

Beste Joop, ik wil u bij deze heel hartelijk bedanken voor uw bemiddeling in de toch wat complexe transactie. (motorprobleem). De kontakten en samenwerking met u waren uitstekend en ik zal waar nodig u aanbevelen bij anderen.

door H. Dubbeldam

Dag Floris, nogmaals hartelijk bedankt voor de prettige samenwerking. Wat mij vooral aansprak was je duidelijke communicatie. Ieder bod/bezichtiging werd vrijwel direct met mij gecommuniceerd. Bedankt! Een aanrader!

door Arie Drost

Beste Floris, de goede adviezen en de leuke samenwerking heb ik erg op prijs gesteld. De verkoop en overdracht zijn dan ook heel prettig verlopen.

door Chris Zaal

Floris, ik wil je bedanken voor de goede zorgen tijdens het snelle verkoopproces. Vanaf onze eerste ontmoeting “klikte het” en kon ik mij prima vinden in je professionele aanpak, je was ook altijd bereikbaar om mijn vragen adequaat te beantwoorden. Het was een bijzondere ervaring om afscheid te nemen van mijn “laatste zeilschip”, jij hebt heeft mij daarbij erg goed geholpen. Ik zou je zeker aanbevelen.

door Cas

Mijn ervaring met eSailing en meer specifiek met met Joop Oosterbeek is positief te noemen. Hoewel eSailing in dienst stond van de verkopende partij werd er ook soepel ingespeeld op suggesties van de koper. Er wordt snel terug gebeld of gemaild en het hele proces wordt goed en adequaat gevolgd. Al met al een prettige partij om mee samen te werken.

door Marjan Lochtenbergh

Beste Albert, hartelijk dank voor de persoonlijke en professionele begeleiding bij de verkoop van de Sentijn. Door de internationale presentatie van eSailing is de boot verkocht aan een enthousiast en ervaren zeilechtpaar uit Amerika . En dat in een paar maanden. Wij voelen er ons heel prettig bij. Jaap van der Velde

door Jaap van der Velde

Eerst hebben we 2 jaar zelf geprobeerd onze Breeon te verkopen. Na het inschakelen van eSailing was het schip binnen 4 maanden verkocht. Naar ons idee door de actieve en duidelijke bemiddeling van Floris die een prettige partij is voor zowel verkoper als koper.

door Gerco Nijland & Annemiek Frederiks

Wat een snelheid! Van morgen rond 12.00 uur was de koopsom binnen. Fantastisch hoe jullie bij eSailing werken. Wij zijn zeker heel blij dat de Taurus verkocht is. Albert, met al hartelijk dank voor je inzet. Dit alles ook namens mijn vrouw. Als ik reclame kan maken voor jullie makelaardij dan zal ik dat zeker doen!

door Cor Huisman

Op 23 juni jl. kennis gemaakt met Joop Oosterbeek van eSailing voor een fotoshoot voor onze Bavaria 39 cruiser uit 2006. Eind juni is het schip op internetsites geplaatst en drie weken later hadden we een uitstekend bod! Op 20 augustus was de overdracht en direct daarna kregen we de koopsom overgemaakt door eSailing. Joop heeft ons deskundig begeleid in het gehele proces (onder meer bij de keuring van het schip). Wij zijn zeer tevreden 🙂

door Frances en Bart Toussaint

Nadat De Wiep een kort jaartje op marktplaats had gestaan waren er wel reacties maar geen verkoop. Na het prettige eerste kontakt met Joop Oosterbeek besloten we met eSailing in zee te gaan. Het hele traject, inclusief de overdracht terwijl wij in het buitenland waren, hebben we open en prettig gecommuniceerd. Door de deskundige begeleiding van Joop heeft De wiep een nieuwe eigenaar. Joop bedankt.

door De Wiep

Super gedaan Albert - eSailing. Na 3 dagen ons mooie schip verkocht! Bedankt voor de snelheid en goede service!!

door Van de Beek

Na de boot vanaf begin dit jaar op marktplaats te hebben gehad en met de boot op vakantie te zijn geweest, hebben we besloten met eSailing in zee te gaan. Onze eerste afspraak met Floris Vos was een heel plezierig, deskundig en professioneel gesprek. Nadat de boot op de diverse sites stond, hadden we al gauw kijkers. Al met al was de boot binnen 3 weken na eerste gesprek verkocht. De verdere afhandeling is verricht door Joop Oosterbeek wegens vakantie van Floris. Joop heeft dat met veel overleg op zeer prettige, deskundige en snelle wijze gedaan. Wij bedanken Floris en Joop voor jullie fijne hulp. Ine en Gert.

door Gert Reijmerink

Hallo Albert, bedankt voor de correcte wijze van begeleiding bij de verkoop van de Atilla. Nogmaals bedankt voor de zeer goede service. je aanbevelend bij anderen.

door Jan van Kempen

Hartelijk dank Floris voor de aankoop bemiddeling van ons nieuwe schip, Dehler 36 sq. Jouw kennis van onderhandelen heeft tot een goede prijs geleid. De begeleiding bij de keuring van het schip was een geweldige ervaring. Nogmaals dank voor je inzet

door Hans en Corrie de Groot

Na enige tijd met ons zelfgemaakte bordje " te koop " hebben gevaren, zonder veel respons, besloten wij met eSailing in zee te gaan. De eerste ontmoeting met Joop was bijzonder positief . Hij verzekerde ons dat we een prima schip hadden dat zeker snel verkocht zou zijn. En inderdaad binnen 3 maanden was ons schip verkocht. Joop bedankt. Met vriendelijke groet Gerhard en Dinie.

door G.K. Kleinhof

Beste Hr Albert Smit, mogen wij u bedanken voor de vriendelijk en fijne bemiddeling van ons zeiljacht, de Greetings,ik kan iedereen die zijn schip wil verkopen eSailing en vooral de Hr Smit aanraden, mvg Jan en Greet,

door Jan en Greet Houdijk

Graag wil ik Floris Vos bedanken voor de wijze waarop hij de verkoop begeleid heeft van ons zeiljacht Shanna, niets was te veel, naar de haven, bij je thuis, continue op de hoogte gehouden worden omtrent de ontwikkelingen. Jacht is overgedragen, getekend en geld in de zak! Blij ons jacht via jachtmakelaar eSailing verkocht te hebben! Met vriendelijke Groet Rob en Thea

door R. van Gessel

Beste Albert Smit, bedankt voor de goede en snelle bemiddeling bij de verkoop van ons zeiljacht CT-38 genaamd Merlion. En misschien ook weer bij de aankoop van een eventueel te kopen motorjacht. met deze makelaars kun "je gerust in zee gaan" gr,frans

door Frans de Waele

Vanaf het eerste contact met Floris Vos hebben wij een goed gevoel gehad bij het concept van eSailing. De presentatie, communicatie en de daaruit voortvloeiende verkoop heeft volledig aan onze wensen/verwachtingen voldaan. Wij bedanken nogmaals Floris voor de zeer prettige open samenwerking en afhandeling. Al met al zeer tevreden en zullen u dan ook van harte aanbevelen.

door Chiel en Patricia Waagmeester

Hierbij wil ik Albert van eSailing bedanken voor de fijne samenwerking bij de verkoop van mijn boot. Ik zal jullie altijd aanbevelen wie zijn schip wil verkopen.

door Joke van der Pluijm

Wanneer je besluit je schip niet in een verkoophaven te leggen en er mee door te varen tijdens de verkoop adviseren wij dit via eSailing te doen! Prima, correcte en deskundige begeleiding bij de verkoop van onze SK kotter!

door Abe Sijperda

Met de hulp van Joop is onze boot zeer snel verkocht. Hij heeft ons al het werk uit handen genomen en in de tussentijd goed met ons contact gehouden en overlegd. We zijn zeer tevreden met de gehele afhandeling. Joop, hartelijk dank hiervoor.

door Mark

Beste Floris, voor de bemiddeling van de verkoop willen wij eSailing, en jou in het bijzonder, hartelijk bedanken. In het verleden hebben wij minder goede ervaringen met schepen makelaars opgedaan. Jullie opstelling is professioneel en wij zullen eSailing zeker aanbevelen.

door Ton Scholte

Met de bemiddeling van eSailing is mijn Victoire 1044 verkocht. Ik ben tevreden over het resultaat en zeer tevreden over de samenwerking met Floris Vos. Floris is vriendelijk, deskundig en duidelijk. Hij weet op de belangrijke momenten in het traject de juiste vragen te stellen en daarmee de het proces over een “dood punt” heen te helpen. Ik bedank via deze weg Floris voor de constructieve en plezierige samenwerking.

door Berdjan Klatter

Wij zijn in alle opzichten uiterst tevreden over de wijze waarop Floris Vos, de verkoop van de "Bastaert van Campen" vanaf het eerste contactmoment begeleid heeft.

door Jan Wit

Wij hebben onze boot via eSailing verkocht, binnen 3 maand was het schip verkocht! De begeleiding en de gehele afhandeling ging perfect. De contractuele afhandeling en die bijkomende zaken werden zeer goed geregeld. de communicatie welke wij hebben gehad met Joop Oosterbeek was zeer duidelijk en plezierig! Joop bedankt.

door Wouter

Onze Victoire 1044 verkocht door eSailing in Makkum. Makelaar Dick Schmeinck heeft de verkoop op een voortreffelijke manier voor ons geregeld. Wij deden per slot van rekening na ruim 50 jaar zeilen afstand van onze grootste hobby. Dick heeft ons daarmee met z'n groot inlevingsvermogen goed begeleid. We hebben zijn tips opgevolgd en waren onze Fleur binnen een paar maand kwijt. Een plezierige man om contact mee te hebben voor zowel verkoper als koper. Dick bedankt voor de prettige bemiddeling. 16-04-2016

door Henk en Femmy de Boer

Wij hebben onze boot verkocht via eSailing. Wij zijn zeer tevreden over de persoonlijke benadering, kennis van zaken en betrokkenheid. Communicatie over en weer zeer snel (zelfs 's avonds en in het weekend) Financiële afhandeling verliep naar volle tevredenheid en kunnen eSailing alleen maar ten zeerste aanbevelen.

door René Colen

Wij hebben via eSailing ons zeilschip te koop aangeboden. De ondersteuning was pragmatisch en to the point, De mogelijkheid om het schip zelf te tonen hebben we als een belangrijk voordeel ervaren. De gestage stroom van belangstellenden van zeer diverse pluimage heeft onze verwachtingen overtroffen en geleid tot een verkoop waar zowel wij als de koper erg tevreden over zijn.

door Jan Immink

Als Belg de boot te koop aangeboden bij eSailing om er zelf geen tijd te hoeven instoppen en een groter bereik en Nederland mee te nemen. De boot werd dan ook keurig op zeer veel sites aangeboden dus iedereen die zoekt naar een bepaald type/merk komt sowieso bij je boot terecht. Dat de boot onder HISWA condities wordt verkocht is een meerwaarde voor overeenkomsten tussen verschillende landen. Een tevreden man.

door Steven Vanlancker

Floris, mede namens Corrie wil ik je hartelijk danken voor de deskundige, menselijke begeleiding m.b.t. de verkoop van onze Winner 9.50. Je luisterend oor en je adviezen zijn geweldig.

door Hans de Groot

Graag wil ik mijn lof uitspreken over eSailing. Floris Vos heeft de verkoop begeleid op een voortreffelijke manier. Ruim in de teugels wanneer dat kon maar zeker ook kort als dat nodig was. Daardoor bleven koper en verkoper op het goede pad en was mijn schip (Beneteau 50) op Curacao met een half jaar verkocht. Een echte aanrader. Floris is een fijne vent met een product dat een prima prijs kwaliteit verhouding heeft.

door Jeroen

Joop, bedankt voor de snelle verkoop van onze boot en de gedegen afhandeling.

door Peter van Ham

Onze boot, de Anne Maarten, is verkocht aan een Australische familie. Wij zijn er van overtuigd dat het aan de deskundige en professionele houding van Floris Vos te danken is, dat wij en deze familie, met het volste vertrouwen deze transactie lieten uitvoeren. En dan nog een tip: Als Floris een prijs noemt, geloof hem dan maar en volg zijn advies op (of je moet de boot te koop willen houden).

door George van Tent

Via eSailing mijn boot (Jeanneau Sun Odyssey 45.2) binnen 2 maanden verkocht. Correcte, en snelle afhandeling, en plezierige contacten met de makelaar!

door Hans de Preud'homme

We hebben zelf ruim een jaar vruchteloos geprobeerd onze boot te verkopen via Marktplaats en een andere boten-site. In dat jaar hebben we zeer vele reacties en bezichtigingen gehad. Vervolgens hebben we besloten om eSailing in de arm te nemen. Tot onze verbazing had Albert onze boot binnen drie weken verkocht ! eSailing boort nl. ook de buitenlandse markt aan die voor een particulier moeilijk te bereiken is. We zijn zeer tevreden over de professionele en betrokken manier van Albert zoals hij de verkoop heeft begeleid. Zeker omdat wij te maken hadden met een buitenlandse koper met bijbehorende papierwinkel, contracten en transfer van gelden. Albert bedankt !

door Mieke van Griensven en Rob Kuster

I want to thank Albert of eSailing for his courtesy, professionality and availability on answering all my questions/doubts during the last month and a half up to the final transfer of my new boat now on the truck for her new waters ! All has been held at the best by a professional who loves his job ! Thanks again for making all easy, hope to meet you soon on the sea ? LUPO

door Gianni Lupo Serandrei

Via eSailing recent mijn zeilboot verkocht op een vlotte, prettige en klantvriendelijke manier. Zowel koper als verkoper tevreden met de bemiddeling vanuit eSailing. No nonsens mentaliteit. Ervaren makelaars / zeilers die weten waarover ze praten.

door KJ van Tuijn

Na een zomer op Marktplaats te hebben geadverteerd en een diversiteit aan reacties te hebben gekregen, soms de meest wonderbaarlijke, was onze boot begin september nog niet verkocht. Nadat Joop Oosterbeek, hij was pas bij eSailing gestart, ons had aangeschreven hebben we hier  op gereageerd. Wie had kunnen denken dat wij onze kajuitzeiler nog in oktober dit jaar zou kunnen verkopen door bemiddeling van eSailing . De begeleiding door Joop Oosterbeek hebben wij als erg prettig en zinvol ervaren. Onze boot is naar een waardige opvolger gegaan. Hartelijk dank hiervoor. Jaap Waal

door Jaap Waal

Dag Floris, Ik wil je, ook namens mijn man, nog bedanken voor de plezierige samenwerking. We zijn "blij" dat de boot zo snel verkocht is.

door Afke Deenen

Hello Albert...just a quick note to say thank you for all your help and advice during the purchase of Gemini, an HR352. You were great to work with and really made it very easy for someone coming from the UK / Ireland. We are very pleased with Gemini. I'd strongly recommend eSailing to anyone selling or buying a boat....they are top guys! All the best...Shane

door Shane Mawhinney

Het was gezien de economie, het grote aanbod en de verre ligplaats niet eenvoudig om onze boot verkopen. Dat het toch lukte is mede te danken aan de goede ondersteuning en adviezen van Floris Vos, onze contactpersoon. Op vriendelijke en correcte wijze werden potentiële kopers voorgedragen en werd bij de uiteindelijke verkoop het contract opgesteld en werd de financiële kant van de zaak afgehandeld. Wij kunnen iedereen eSailing aanbevelen. Bedankt Floris!

door Gerard Nieuwenhuijsen

Via de havenmeester werden wij geattendeerd op eSailing. Dat bleek een uitstekend advies. Met name Floris Vos heeft ervoor gezorgd, dat onze zeilboot snel is verkocht. Opvallend is zijn plezierige communicatie. Hij heeft ons uiterst snel en punctueel geinformeerd over de voortgang van de verkoop. I.v.m. met onze geplande vakantie heeft hij de levering van de boot aan de koper peroonlijk naar volle tevredenheid van ons en de kopers uitgevoerd. Klasse!

door Herman Geerlings

Hello Floris, We arrived with Dehlerium our new Dehler 37 CWS in Amble at 0245BST on Thursday morning after leaving Ijmuiden at 0640BST on Tuesday morning. As promised, here is the photo of Dehlerium on her new mooring in Amble. Thanks very much for your help, advice and hard work regarding the purchase of Dehlerium, I will recommend eSailing to anyone I know that's in the market for a new boat. All the best, Richard

door Richard Hope

Wij zijn met eSailing in contact gekomen toen onze zoon enkele jaren geleden zijn boot kocht. Ik heb toen met Floris Vos gesproken en het concept sprak mij direct aan. Vaste prijs, je beschikt zelf over je boot gedurende de periode dat deze te koop ligt en een deskundige, actieve en open makelaar. Onze verwachtingen zijn volledig waar gemaakt met de verkoop van onze Dehler 37 CWS. Wij kunnen u een samenwerking met eSailing van harte aanbevelen. Floris bedankt voor je hulp. Rene en Inez Lourens

door Rene Lourens

Beste Floris, nogmaals hartelijk dank voor de verleende diensten en de plezierige contacten alsmede de snelle afwikkeling van alle formaliteiten. Met vriendelijke groeten,

door Theo van Putten

Het concept van eSailing sprak mij erg aan en daarom hebben wij ons schip bij eSailing aangeboden. Graag wil ik Dick Schmeinck van eSailing te Makkum bedanken voor de vakkundige en prettige wijze waarop hij de verkoop van ons schip heeft begeleid. Onze mooie Contest 35S was binnen drie weken verkocht. Ik zal dan ook een ieder eSailing van harte aanbevelen. Marianne en Gerard Burghgraef.

door Gerard Burghgraef

Wij hebben eSailing gekozen vanwege de duidelijke pakketten; bovendien konden wij onze boot tijdens het verkoopproces blijven gebruiken. De jachtmakelaar heeft ons een goed verkoopprijsadvies gegeven. eSailing weet kennelijk op welke (buitenlandse) internetsites zij de boten moeten aanbieden, want wij hadden snel de eerste kijkers. Goede begeleiding en advisering van Bart bij het hele verkoopproces. Bart was goed bereikbaar en zocht zelf op de juiste momenten contact. Heldere contracten (ook in het Duits). Onze boot was zeer snel verkocht voor een prima prijs. Ook de koper was tevreden over de contracten, de betaling op een speciale bankrekening enz. Ik kan eSailing en Bart Kamphuis zeer aanbevelen; geïnteresseerden kijken vandaag niet in jachthavens van makelaars of in bladen, maar zoeken eerst op internet.

door Paul Dekkers Rotterdam

De samenwerking met eSailing heb ik als uiterst plezierig ervaren. Daar komt bij dat boot al vrij snel is verkocht, wat ook het resultaat prima maakt.

door D.T. Koppius

Mit der Arbeit von Herrn F. Vos war ich sehr zufrieden. Alle Anfragen von Kaufinteressenten wurden schnell an mich weitergeleitet. Bei der Besichtigung durch den Gutachter war er zugegen und hat weitere Einzelheiten mit dem Käufer und Verkäufer besprochen. Nachdem die Yacht übergeben war ist die Geldüberweisung schnellstens erfolgt. Ich kann eSailing mit gutem Gewissen weiter empfehlen. Es war eine sehr angenehme Zusammenarbeit.

door Manfred Kolk

Wij zijn blij met de boot en de wijze waarop deze is afgeleverd. Wij hebben goede contacten met de vorige eigenaar en dat geeft een goed gevoel. Heb Dick Schmeinck uit Makkum ook gesproken. Gezellig. Jullie concept spreekt mij bijzonder aan en wie weet komen we elkaar weer tegen. Met fijne groet

door Eddy de Ruijter

eSailing heeft mij deskundig en professioneel ondersteund bij de verkoop van mijn zeilschip. Binnen ruim 2 maanden was het schip verkocht voor een goede prijs. Prima werk eSailing.

door Gerard van der Wel

Floris is een prettige joviale man met verstand van zaken. Hij had gedegen onderzoek gedaan naar de verkoopprijs onderbouwd met historische verkoopprijzen van recent verkochte B411's. Correspondentie met Floris gaat snel en efficiënt. Toen de deal gesloten was stond hij binnen 2 uur aan boord met de contracten zodat Nausikaa omgaand met de nieuwe eigenaren naar Denemarken kon vertrekken. Floris bedankt en tot de volgende.

door Robert

Het duurde even voordat mijn boot, een Banjer 37,  verkocht werd maar dit lag gedeeltelijk aan mijn , iets te hoge aanvangsprijs. Alle overleg in deze werd met grote zorgvuldigheid en geduld gedaan door Dhr. Albert Smit. Geen enkele moeite leek hem te veel. Correspondentie met gegadigden verliep vlot en adequaat waardoor ik steeds rechtstreeks met hen kon communiceren. Kortom, een uiterst prettige samenwerking en uiteindelijk werd de boot naar tevredenheid van zowel koper als verkoper verkocht. Dhr. Smit was tevens aanwezig bij de keuring wat voor beide partijen vertrouwelijk overkwam.

door Matthijs Godijn

Hi Floris, We arrived home, safe and sound in Glandore,  Ireland on Wed 24th June at 2100. The trip went reasonably well: 4 days in the canals, entering the North Sea at Breskins. We visited Dunkirque, Boulogne, then travelled along the Channel to Brixham, Falmouth and home.  The boat performed well and we are very happy with it. Again, I would like to thank you for your patience and help with the sale of the boat and we enjoyed a nightly tot of that bottle which you gave us. It was a pleasure doing business with you and perhaps you could pass on a word of thanks to the seller also. Yours Sincerely,

door Padraig Kelly

Veel dank aan Floris voor zijn inzet bij de verkoop van onze Grundel Pavane. Hij was altijd te bereiken en kwam snel met antwoord. Een heel prettige begeleiding!

door Bas van der Werff

Wij hebben onze Bavaria 30 Cruiser snel en vlot verkocht met de hulp van eSailing. Bart en Floris hebben ons vakkundig en goed geholpen. Ons schip was vrij snel en tegen een faire prijs verkocht. Aanrader!

door Marcel van Ikelen

We hebben de keuze gemaakt om de verkoop van ons jacht toe te vertrouwen aan Dick Schmeinck van eSailing. De beste keuze want inmiddels verkocht (binnen 4 maanden). Nooit een meer gepassioneerd en gedreven makelaar ontmoet. Dick heeft er alles aan gedaan om in moeilijke omstandigheden er voor te zorgen dat de boot in April is verkocht. Hij heeft de boot eigenhandig overgevaren naar de Marina in Makkum, steeds zag de boot (zonder meerkosten wat niet vanzelfsprekend is) er spik en span uit. Het hele proces van verkoop, aankoopkeuring, overdracht naar de nieuwe eigenaren was Dick de spin in het web en heel actief betrokken om alles goed af te ronden. Met heel veel respect en dank Georges en Alice

door Georges Lathouwers

Binnen 7 maanden had eSailing mijn schip verkocht. Geen gemakkelijk opdracht, als je bedenkt dat het een one off design was en meer dan 40 jaar geleden gebouwd. En niet alleen daarom kan ik eSailing aanbevelen, maar vooral vanwege de prettige wijze waarop zij zowel de koper als verkoper begeleiden in het hele proces.

door Lea de Haas

Beste eSailing, alles is op z'n pootjes terecht gekomen en het geld staat inmiddels op mijn spaarrekening. Bedankt voor jullie inspanningen om de boot te verkopen, het is uiteindelijk behoorlijk snel gegaan. Mocht het aan de orde komen dan zal ik eSailing zeker aanbevelen als makelaar. Nogmaals dank,

door Ad de Zwart

Hello Floris, NANA is now safely in her new home port of Cowes, Isle of Wight.  With our son, Jacob, we coped with fog and strong winds but took a rest in Dunkirk for a gale to blow through.  We love NANA and are looking forward to the summer.  Once again, many thanks for all the time and help you gave to two ancient English mariners.  Good luck with eSailing.  Cheers!

door Colin & Marylyn Ford

Wij zijn heel tevreden over de vakkundige wijze waarop Albert Smit van eSailing het verkoopproces heeft begeleid. Mede door de goede presentatie op de internet sites (ook naar de internationale doelgroep) en de prettige communicatie naar zowel verkoper als de potentiele kopers is de verkoop zonder problemen en vlot verlopen. Ook de adviezen bij het vaststellen van de vraagprijs en de verkoopstrategie, zijn waardevol gebleken. Albert bedankt.

door Aloys en Ans

Hallo Bart, heel heel hartelijk dank voor deze supersnelle afhandeling !! Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het gehele traject voor de verkoop van onze boot door jou echt naar alle tevredenheid is afgehandeld . Wij kunnen eSailing van harte aanbevelen voor de verkoop van zeiljachten.

door Joke en Joop Diepstra

Het verkoopbemiddelingstraject van mijn zeilboot Bavaria 45 Cruiser met Floris Vos van eSailing, heb ik zeer prettig ervaren. Met een doordachte manier van aanpak qua deskundigheid en onderhandeling in het traject. Het geheel is professioneel ingevuld. Heel veel succes met de onderneming. Met hartelijke groet.

door J.H. Mansholt

Toen ik besloot mijn boot te verkopen viel mijn keuze op eSailing gezien het grote internationale bereik. Tot mijn verrassing werd mijn boot snel verkocht. De afhandeling gebeurde op een professionele en vakkundige wijze. Ik vind eSailing een aanrader voor iedereen die zijn boot wil verkopen. Hr. Vos nogmaals bedankt voor de prettige samenwerking.

door Mario P. Ochse Freiwald

Wij willen eSailing bedanken voor de bemiddeling bij de verkoop van onze boot. Zij verzorgden de contacten met potentiële kopers en regelde dit prima. Binnen drie maanden hebben wij onze boot verkocht.

door Henk Ruhl

Bij deze mijn dank aan eSailing / Floris Vos voor de verkoop van mijn Rival 36;  daarbij viel mij op uw grote deskundigheid en inzet, doordachte aanpak, gevoel voor de botenmarkt en de daarbij behorende realistische prijs en de effectieve manier van onderhandelen met de aspirant koper en dat alles in open overleg met mij als bootbezitter! Heel veel succes en een hartelijke groet.

door Alfred Struik

Beste Albert, dank je wel voor je hulp bij de verkoop van onze Bavaria 37.2. Door jouw zeer correcte manier van handelen en zakendoen hebben wij een echt vertrouwd gevoel van eSailing gekregen bij de verkoop van onze boot. Nogmaals ontzettend bedankt voor jullie hulp, je mag ons altijd als referentie gebruiken.

door Corjan de Roon

Wij hadden niet gedacht dat ons schip zo snel al verkocht zou worden. eSailing heeft alles in huis om de verkoop tot een succes te maken dankzij de professionele aanpak. Het was leuk om meerdere potentiële kopers zelf rond te leiden en hen wegwijs te maken met de zeileigenschappen van dit schip omdat we er jarenlang zelf mee hebben gezeild. De afhandeling van de verkoop ging prima. Bedankt voor de prettige samenwerking.

door Claus en Margriet Oussoren

Inmiddels voor de derde keer mijn boot verkocht via eSailing. Ook deze keer verliep de verkoop zeer voorspoedig en was de boot binnen 3 weken verkocht. Dat is niet alleen te danken aan het grote bereik van eSailing op het internet, maar ook aan de professionele en prettige werkwijze van Floris Vos. Ik kan eSailing dan ook van harte aanbevelen.

door Ben Hakfoort

Graag komen wij terug op onze ervaringen met eSailing i.v.m de verkoop van onze zeilboot. Een advertentie in ons verenigingsblad van Watersportvereniging Lelystad trok onze aandacht en wij besloten eens informatie in te winnen. Na het eerste persoonlijke contact hadden wij er voldoende vertrouwen in om met eSailing in zee te gaan. En dat vertrouwen werd, en is, gedurende de periode van ruim twee jaar niet beschaamd! Een aantal punten willen wij apart vermelden: -De mogelijkheid van een keuze uit drie contracten -Een uitstekende presentatie op de website -Beloftes en afspraken die  correct en accuraat werden nagekomen -De gehele juridische afhandeling……perfect! Kortom wij kunnen alleen maar positief zijn over onze ervaringen met jachtmakelaar eSailing en in het bijzonder willen wij Floris Vos bedanken voor zijn inzet en de prettige samenwerking.

door Henk en Ineke de Goede

Beste Floris, de verkoop is inmiddels geheel afgerond. de akte is bij de Notaris gepasseerd, het geld is aan ons overgemaakt en afgelopen zaterdag heb ik ons schip officieel aan de nieuwe eigenaar overgedragen. Mag ik eSailing nogmaals hartelijk danken voor de zeer snelle verkoop, de uitstekende service en de vlotte afwikkeling. Ik zal jullie bij een ieder die het horen wil van harte aanbevelen.

door Marcel Weij

Beste eSailing, hartelijk dank voor de snelle afwikkeling van de verkoop van onze boot. Tot nu toe ook van de kopers alleen maar enthousiaste berichten ontvangen. Zelfs midden in de nacht door Amsterdam vonden ze geweldig. Wij gaan aan iedereen die zijn boot wil verkopen jullie aanbevelen.

door Han en Hil Brink van de Alca Torda

Onze Dehler 31 was binnen 2 weken verkocht, mede door de mooie foto’s en gedetailleerde beschrijving op de verkoopsites. Ook was het contact met Floris is zeer prettig en deskundig. De prijsonderhandeling hebben we aan de deskundige overgelaten wat ons prima bevallen is.

door H. Grootkarzijn

Enige tijd geleden kreeg ik bij het verenigingsblad, van de Nederlandse vereniging van Toerzeilers, een folder van eSailing. Gezien mijn leeftijd, achter in de 70, was ik al met de gedachte aan het spelen om de boot te verkopen en bewaarde de folder bij de bootpapieren. Juni 2013 besloot ik dat het, na 29 jaar, maar moest gebeuren en belde eSailing. Voor mijn rayon kreeg ik Albert Smit als contactpersoon. Met hem heb ik een plezierig contact onderhouden tijdens de verschillende meldingen van aspirant kopers. Dat de boot uitgebreid op het internet stond bleek wel uit de reacties, naast Nederland ook uit Duitsland, Engeland, België tot zelf in Tsjechië en nu gaat de boot naar Litouwen. Albert, Hartelijk dank voor je begeleiding en ondersteunende mailtjes.

door Ton en Elly Heesakkers

Nu de verkoop van mijn schip volledig afgerond is, wil ik jullie nogmaals bedanken voor de prettige, open, betrouwbare en realistische aanpak. Dat het schip in deze tijd binnen drie maanden is verkocht hadden wij niet verwacht maar is zeker aan jullie te danken. Als we in de mogelijkheid zijn zullen wij jullie zeker aan anderen aanbevelen!

door Hans Nierop

Hiermee wil ik uiting geven van mijn positieve ervaringen met eSailing. Ik heb voor eSailing gekozen omdat bij deze makelaardij inderdaad wat te kiezen valt. Er zijn verschillende formules mogelijk en, omdat ik geen haast had, heb ik voor de formule gekozen die mij het meeste aansprak en het beste uitkwam. Bij de intake heeft Floris Vos op charmante maar duidelijke wijze het realiteitsgehalte van mijn verwachtingen bijgesteld. Tussendoor was er een regelmatige rapportage over de respons op de op internet geplaatste aanbieding op ca. 30 sites. De koper met wie de transactie tot stand kwam bleek de boot op internet goed gevolgd te hebben en citeerde passages uit de tekst! En aan het eind, toen er bij de feitelijke verkoop en overdracht last minute probleempjes waren met de BTW (de boot was ooit door mij zelf geïmporteerd en aangegeven), was de support voortreffelijk. Ook de betaling via de derdenrekening was een grote geruststelling en verliep vlekkeloos. Ik neem afscheid van zeilen en varen om mij moverende redenen. Maar mocht ik ooit weer een boot te verkopen hebben, dan zou ik hier met een gerust hart terugkomen.

door Jan Duindam; Elst (gld)

Wij zijn erg tevreden over de begeleiding en verkoop van onze boot door eSailing. De jachtmakelaar van eSailing heeft ons altijd goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Bij de overdracht heeft hij ons veel support gegeven.

door Fam. Gunst

Beste Floris, wij willen laten weten dat de terugreis fantastisch is verlopen. 1e dag tot Maarssen. Zondag om 20.30 uur in Oosterhout. Nogmaals heel erg bedankt voor de fijne samenwerking! Groeten.

door Loek en Annelore

As an English owner, I could not have achieved a sale of my Dutch boat in the prevailing deeply depressed economic conditions without the very professional services of eSailing and Floris Vos. Selling to German buyers added to the need for a professional intermediary. Realistic advice based on a thorough knowledge of the market, wide market exposure and excellent personal service brought a successful conclusion. I can thoroughly recommend Floris Vos and eSailing.

door David Hailes

Hoi Floris. De overdracht is goed verlopen. Wij een kleine brok in de keel en de nieuwe eigenaren met traantje geluk. Mooi moment. De originele stukken zijn via de post naar je onderweg. Fijn zaken te hebben gedaan.

door Marieke

Beste Floris. Bij deze willen we je bedanken voor de verkoop van onze boot de Libertijn (Jeanneau Sun Charm 39). De verkoop heeft langer geduurd dan we hadden voorzien, maar de verkoop is uiteindelijk toch gelukt voor een goede prijs, mede door je inzet en goede adviezen. We hebben Floris leren kennen als een nauwkeurig en kundig persoon, wij kunnen hem dan ook zeer aanbevelen als de makelaar voor uw schip.

door Daniel de Groot

Beste Floris, met de verkoop van mijn Bavaria 40 scheiden onze wegen. Ik wil je bedanken voor de professionele en vriendelijke begeleiding! Ik zal je indien mogelijk aanraden bij anderen. Succes met je bedrijf.

door Hans Frima

Hello Floris, Libertijn (Jeanneau Sun Charm 39) came yesterday to Tammisaari, Finland as you can see from photo. Thank you for your co-operate. It's very good. Have a nice summer.

door Mika Björkroth

Hallo Albert, de koop is definitief! Het saldo werd op mijn rekening gestort. Alvast bedankt voor de service en de opvolging. Ik zal niet nalaten reclame te maken voor jullie degelijke aanpak, opvolging en behandeling van mijn dossier.

door Marcel & Leentje

Hello Albert, I found the complete procedure with eSailing and you very pleasant and also sucessful! You really did a very good job! Thank you also for the straight, uncomplicated and easy way you handled the things as well! I will recommend you and give a good rating on your homepage!

door Peter Staib

Zoekend op internet kwam ik bij eSailing terecht. Na een prettig gesprek besloten met u in zee te gaan, de courtage heb ik vooruit betaald. Vanaf dat moment bent u in actie gekomen om mijn Dehler Optima 92 te verkopen.  Ik wil u hartelijk bedanken voor uw inzet en professionele wijze van afhandelen. Naar mijn mening heeft u uw beloften waargemaakt.

door I. Voigt

Floris heeft mij op professionele en toch vlotte wijze geholpen met de verkoop van mijn boot. Hij heeft een realistische aanpak en is open en oprecht in de verwachtingen die je als verkoper kunt hebben. Daarnaast maakt eSailing op een prettige manier gebruik van moderne communicatie, zoals rapportages over de verkoop. Ik heb de samenwerking als prettig ervaren, en kan eSailing zeker aanraden.

door Jan Mennenga

Wat is een makelaar?  Definitie? Iemand die twee partijen bv. mensen of bijvoorbeeld in de bouw twee daklijsten bij elkaar brengt en bij deze laatste is het vaak getooid met sierlijk houtsnijwerk. Dus een goede makelaar, is de kroon op het werk. Zo’n makelaar is ook Floris Vos. Hij heeft met veel geduld en wijsheid twee partijen bij elkaar gebracht om de transactie van de verkoop van onze Contest 28 tot grote tevredenheid tot stand te brengen. Floris Vos is een makelaar met grote kennis van zaken, die met veel tact en toewijding  te werk is gegaan. Wij zijn je erg dankbaar.

door Jan en Dini de Boer

Goede middag Albert, Ik wil je nog even laten weten dat de koopsom in goede orde is ontvangen. Mijn dank voor de goede zorgen, prima geregeld. Voor ons zal dit de laatste boot zijn, maar indien mij gevraagd zal ik jullie aanbevelen. Goede zaken en vriendelijke groet.

door Jaap Been

Alles is zaterdag naar wens gegaan, met tevreden kopers. Bedankt voor jullie inzet en doortastendheid, klasse. Van mij een goede review.

door Hillebrand Boltjes

Wij willen U hartelijk bedanken voor de bemiddeling bij de verkoop van onze boot. Wij hadden van tevoren nooit gedacht, dat de verkoop zo snel zou verlopen in deze moeilijke tijd. De Belgische kopers waren reuze blij met hun aanschaf, dat is toch wel leuk om dat te merken. In het voorjaar gaat mijn man nog wat uitleggen over hoe alles weer zomer klaar gemaakt moet worden. Nogmaals heel veel dank voor alles. Wij zullen zeker reclame maken voor eSailing, het contact met U, goede informatie tijdens het verkoop proces, de afhandeling snel en correct. HEEL VEEL DANK

door Gidius en Marja Lankhorst

Mijn vrouw en ik zeggen u hartelijk dank voor de uitnemende wijze waarop u de verkoop van onze boot hebt geregeld en begeleid. Wij hadden bewust voor het zo genaamde C-pakket gekozen, wat inhield dat alle voor een succesvolle verkoop noodzakelijke maatregelen door eSailing zouden worden verricht. De wijze, waarop daar door u invulling aan is gegeven is met één woord ‘prima’. Wij zijn dan ook zeer tevreden en zullen eSailing aan ieder die zijn boot wil verkopen met overtuiging aanbevelen.

door Ben Smit

Via onze havenmeester in Ketelhaven zijn wij in contact gekomen met eSailing. Vanaf onze eerste ontmoeting had ik een goed gevoel, mede door een correcte en eerlijke benadering van de makelaar Floris Vos. Ik denk dat mede door het goede advies en de prachtige verkoop advertentie van eSailing ons schip: Slipper 42 zo snel is verkocht! Ik zou een ieder aanraden wie zijn / haar schip wil verkopen contact op te nemen met eSailing. Van een zeer tevreden klant.

door John Bosch

Wij zijn erg tevreden met de manier waarop eSailing ervoor heeft gezorgd dat onze boot is verkocht. Het is een professioneel bedrijf dat verstand van zaken heeft, een goede service biedt en op een slimme manier het web gebruikt om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. Wat ons verder goed beviel is dat wijzelf potentiële kopers ons schip konden laten zien, terwijl eSailing de verdere afhandeling voor zijn rekening nam. Ook potentiële kopers hebben dit als zeer positief ervaren.

door Jan Tichelaar

Hartelijk dank bij bemiddeling van verkoop van mijn boot. Jullie hebben binnen 2 weken de koper gevonden! Het is snel gegaan en heel plezierig. Nogmaals hartelijk bedankt.

door Clary Vos

Bij deze wil ik het team van eSailing bedanken voor de professionele aanpak van de verkoop van onze boot.  Jullie hebben bewezen dat jullie aanpak een beter resultaat oplevert. Echt top!

door Roger Moonen

Het concept van eSailing was voor ons de reden om via deze methode onze boot proberen te verkopen. In deze moeilijke tijden, hebben ze van eSailing een onderscheidend concept wat goed is en ook werkt. Dat is bij de verkoop van onze boot wel gebleken. De kennis en verkoopstrategie die ze toepasten, konden we nooit zelf via kennissen/vrienden/internet opdoen. Iedereen die dus overweegt zijn boot zelf te verkopen, raad ik aan om deze route te volgen. Voor ons is het de zeer schappelijke courtage absoluut waard geweest.

door Fam. Kruithof

Graag wil ik u bedanken voor de vlotte en vakkundige wijze waarop u de verkoop van ons schip heeft begeleid. Vooral uw snelle en adequate reacties op signalen van belangstellenden hebben zeker bijgedragen tot het succes van een toch snelle verkoop. Ook uw adviezen bij het vast stellen van de verkoopprijs en de te volgen verkoopstrategie zijn uitermate waardevol gebleken. Ik wens u en uw bedrijf dan ook verder veel succes en zal u, bij voorkomende gelegenheden, dan ook van harte aanbevelen.

door R. Koster

Terugkijkend vanaf mijn eerste contact met eSailing ben ik zeer tevreden hoe alles gelopen is en we in 1 seizoen 2 boten verkocht hebben, dat kunnen velen niet zeggen. Ik zal dan ook zeker jullie aanbevelen als ik hoor dat iemand zijn boot wil verkopen.

door F. Harman

Voor de tweede keer mijn zeilboot via eSailing verkocht. Dit unieke concept spreekt mij erg aan. Doordat de boot op veel websites zowel nationaal als internationaal zeer professioneel wordt gepresenteerd ontstaat er een enorm bereik. Hierdoor bleek het mogelijk de boot binnen één maand te verkopen. Ik kan dan ook iedereen die zijn schip wil verkopen eSailing van harte aanbevelen.

door B. Hakfoort

Nu de verkoop van  mijn schip volledig afgerond is, wil ik U nogmaals danken voor de hele gang van zaken betreffende de verkoop. Op advies ben ik bij eSailing terecht gekomen. Hoewel ik  wel  mijn bedenkingen  had over de courtage,  die vooraf voldaan moest worden in plaats van  een percentage pas bij verkoop,  kan ik zeker nu na afloop zeggen dat U Uw beloften volledig waar gemaakt heeft. Ik vond het plezierig dat U altijd voor mij bereikbaar was en indien nodig mij per ommegaande terugbelde. Kort gezegd:  eSailing heeft mij professioneel bijgestaan bij de verkoop van mijn schip en heeft bij mij een betrouwbare indruk achtergelaten.

door E. Swartberg

eSailing verkoopt voor de tweede keer binnen zeer korte tijd een boot voor me. Aanvankelijk had ik wel de hoop, maar ik had niet verwacht dat de boot in deze tijd  zo snel verkocht zou worden.  De service en het contact met de heer Floris Vos was wederom zeer plezierig, vakkundig en vertrouwd. Als u uw boot wilt verkopen kan ik u eSailing, zeker aanbevelen.

door Auk van Rooij

Door de mogelijkheid je boot van uit je eigen ligplaats aan een geselecteerde groep geïnteresseerden te kunnen te kunnen presenteren alsmede het verzorgen van de biedingen en de administratieve handelingen waren voor ons aanleiding met eSailing in zee te gaan. Het contact met de makelaar verliep uitermate prettig en de aanpak van de verkoop werd op deskundige en vakbekwame wijze door de hr. Vos verzorgd. De verkoop van onze boot, een motorsailer LM 28 werd binnen 4 weken in goed overleg met succes afgerond. Wij vinden het prettig op deze wijze onze tevredenheid kenbaar te maken.

door Loeki en Dick Smittenaar

De flyer van eSailing die bij het blad Zeilen was ingesloten, sprak ons meteen aan. Het contact dat we daarna met eSailing hadden was van meet af aan heel plezierig. De heer Vos is een deskundige en prettige makelaar. Dat we onze Etap 26 binnen 10 dagen verkocht zouden hebben hadden we nimmer verwacht. We kunnen eSailing dan ook zonder meer van harte aanbevelen aan een ieder die overweegt zijn of haar boot te verkopen.

door Adri en Leni de Bruijn

Wij hebben de wijze waarop eSailing het verkoopproces heeft begeleid als zeer plezierig ervaren. De goede presentaties op internet sites, de goede adviezen (o.a. het laten maken van een verkoopfilm) en de communicatie met de heer Vos van eSailing is erg goed geweest . Het heeft de verkoop van mijn schip duidelijk bevorderd. Het zelf rondleiden van kijkers op mijn schip werd zowel door ons als door de kopers als zeer positief ervaren. Het gaf mij direct inzicht in de verkoopkansen.

door Hans Papendorp

Er zijn voor een bootbezitter twee momenten van euforie ’’het moment van aankoop en het moment van verkoop”. Al was de tussenliggende vaarperiode er ook een om nooit te vergeten. Dacht ik in eerste instantie de verkoop geheel in eigen hand te nemen, ben ik op advies toch naar expertise op zoek gegaan. Daar heb ik zeker geen spijt van. De professionele presentatie, onderbouwd met goede foto’s en zelfs een heuse video, wist menigeen richting haven te lokken. Van kijken kwam uiteindelijk ook kopen. Ook de verdere (financiële) afwikkeling en overdracht bleek in zeer gedegen handen. Ik vond in eSailing een prima partner, steun en toeverlaat in de verkoop van mijn schip. Met een gezonde kijk op de zaak, zeker in de huidige overvolle markt!

door Hayo van der Werff

Hierbij wil ik U een bedank e-mail sturen voor de niet aflatende ijver en inzet om onze boot aan de manvrouw te brengen. Het heeft wat langer geduurd eer onze boot verkocht was en dat lag niet aan U maar aan de tijd. Dank voor Uw tomeloze inzet en vasthoudendheid.

door Anja en Han Geertsen

Dank voor de verkoop van ons schip. Ja, de koper is echt enthousiast. Dit was exact de koper waarop ik steeds hoopte en die u vond ! Mede dankzij uw website die er krachtig en wervend uitziet. Laat mijns inziens ook zien dat het bedrijf zich ontwikkelt op een wijze die respect afdwingt in deze economisch mindere tijd.

door W. Kok

Dear Mr. Floris Vos. Thank you for your message and thank you for a very fluently trading. We are going to have the boat in the water and masted on the first or th second of april. It’s ist estimated that we are back in Finland in a couple of weeks.

door L. Läärä, koper Bavaria 38

Door een sterke aanbeveling vanuit onze kennissenkring hebben wij besloten in zee te gaan met eSailing en waren dus al bekend met de proactieve aanpak van het team. De internationale doelgroep en het bereiken hiervan is voor ons succesvol gebleken en de eerlijke en markconforme aanpak voor het presenteren van het schip heeft tot een soepele verkoop geleid. eSailing heeft binnen deze roerige tijden in de markt als geen ander aangevoeld wat de beste aanpak is.

door N. Eickhof

Met de verkoop van ons schip komt een einde aan een bijzonder plezierige samenwerking. Een constante stroom van e-mails en vele telefoontjes. Wij hebben eSailing ervaren als snel reagerend, deskundig, correct en ondersteunend met goede adviezen maar ook door onze moreel op peil te houden. Wij zullen u zeker aanbevelen!

door Els en Rob van der Kooij

Wij willen eSailing hartelijk bedanken voor de soepele en snelle verkoop van onze Hallberg Rassy 352. Je hebt mij op het goede spoor gehouden door jouw visie en enthousiasme. Nogmaals bedankt!

door R. Joling

We zijn zeer tevreden over de manier waarop eSailing het verkoop proces heeft begeleid. Mede door de goede presentaties op internet sites, de goede adviezen en prettige communicatie met eSailing is de verkoop zonder problemen en vlot verlopen. Het zelf rondleiden van kijkers op het schip werd zowel door ons als door de kopers als zeer positief ervaren.

door Marja en Frank

Dank voor uw uitstekende bemiddeling bij de verkoop van mijn zeiljacht. Niet alleen de eerste intake en vlotte door U verzorgde fotosessie, maar vooral de attente manier van reageren op elke handeling, hebben er ongetwijfeld aan bijgedragen dat het schip in amper een maand tijd is verkocht. Ik beveel U met plezier aan en wellicht kan ik nog eens van uw diensten gebruik maken.

door Hans Kors, Moordrecht

Geld is inmiddels binnen en brief op de post, nogmaals ontzettend bedankt voor je meer dan perfecte service, als je ooit een positieve aanbeveling nodig hebt hoor ik dat graag.

door Erik Wiechers

Hartelijk dank voor de prettige manier waarop je vandaag aanwezig was bij de proefvaart. Fijn dat de verkoop zo snel is gegaan! Ik ben er erg blij mee.

door M. Voortman

Min of meer op goed geluk heb ik eSailing gevonden op internet. Gewoon maar geprobeerd en vooraf betaald. Vanaf dat moment bent u in actie gekomen om mijn Etap 28s te verkopen. Ik heb veel waardering voor uw inzet en professionele wijze. Ik wil u hartelijk bedanken voor uw inspanningen en de manier waarop u telkens weer wist in te spelen op het proces. Naar mijn mening heeft u wat u beloofd heeft meer dan waargemaakt.

door A. Kardol

Schrijf uw referentie

Wij horen graag wat u van onze diensten vindt. Wij stellen het zeer op prijs als u een referentie over ons schrijft in onderstaand formulier.

Alvast hartelijk dank!
eSailing