Referenties over eSailing

Referenties

Hieronder leest u de laatste referenties over eSailing ingezonden door klanten.

We zijn zeer tevreden over de manier waarop eSailing het verkoop proces heeft begeleid.
Mede door de goede presentaties op internet sites, de goede adviezen en prettige communicatie met eSailing is de verkoop zonder problemen en vlot verlopen. Het zelf rondleiden van kijkers op het schip werd zowel door ons als door de kopers als zeer positief ervaren.

Marja en Frank

Voor de tweede keer mijn zeilboot via eSailing verkocht. Dit unieke concept spreekt mij erg aan. Doordat de boot op veel websites zowel nationaal als internationaal zeer professioneel wordt gepresenteerd ontstaat er een enorm bereik. Hierdoor bleek het mogelijk de boot binnen
één maand te verkopen. Ik kan dan ook iedereen die zijn schip wil verkopen eSailing van harte aanbevelen.

B. Hakfoort

Er zijn voor een bootbezitter twee momenten van euforie ’’het moment van aankoop en het moment van verkoop”. Al was de tussenliggende vaarperiode er ook een om nooit te vergeten.
Dacht ik in eerste instantie de verkoop geheel in eigen hand te nemen, ben ik op advies toch naar expertise op zoek gegaan. Daar heb ik zeker geen spijt van. De professionele presentatie, onderbouwd met goede foto’s en zelfs een heuse video, wist menigeen richting haven te lokken. Van kijken kwam uiteindelijk ook kopen. Ook de verdere (financiële) afwikkeling en overdracht bleek in zeer gedegen handen.
Ik vond in eSailing een prima partner, steun en toeverlaat in de verkoop van mijn schip. Met een gezonde kijk op de zaak, zeker in de huidige overvolle markt!

Hayo van der Werff

Dank voor uw uitstekende bemiddeling bij de verkoop van mijn zeiljacht. Niet alleen de eerste intake en vlotte door U verzorgde fotosessie, maar vooral de attente manier van reageren op elke handeling, hebben er ongetwijfeld aan bijgedragen dat het schip in amper een maand tijd is verkocht. Ik beveel U met plezier aan en wellicht kan ik nog eens van uw diensten gebruik maken.

Hans Kors, Moordrecht

Geld is inmiddels binnen en brief op de post, nogmaals ontzettend bedankt voor je meer dan perfecte service, als je ooit een positieve aanbeveling nodig hebt hoor ik dat graag.

Erik Wiechers

Nu de verkoop van  mijn schip volledig afgerond is, wil ik U nogmaals danken voor de hele gang van zaken betreffende de verkoop. Op advies ben ik bij eSailing terecht gekomen. Hoewel ik  wel  mijn bedenkingen  had over de courtage,  die vooraf voldaan moest worden in plaats van  een percentage pas bij verkoop,  kan ik zeker nu na afloop zeggen dat U Uw beloften volledig waar gemaakt heeft. Ik vond het plezierig dat U altijd voor mij bereikbaar was en indien nodig mij per ommegaande terugbelde.

Kort gezegd:  eSailing heeft mij professioneel bijgestaan bij de verkoop van mijn schip en heeft bij mij een betrouwbare indruk achtergelaten.

E. Swartberg

Hierbij wil ik U een bedank e-mail sturen voor de niet aflatende ijver en inzet om onze boot aan de manvrouw te brengen. Het heeft wat langer geduurd eer onze boot verkocht was en dat lag niet aan U maar aan de tijd. Dank voor Uw tomeloze inzet en vasthoudendheid.

Anja en Han Geertsen

Hartelijk dank voor de prettige manier waarop je vandaag aanwezig was bij de proefvaart. Fijn dat de verkoop zo snel is gegaan! Ik ben er erg blij mee.

M. Voortman

eSailing verkoopt voor de tweede keer binnen zeer korte tijd een boot voor me. Aanvankelijk had ik wel de hoop, maar ik had niet verwacht dat de boot in deze tijd  zo snel verkocht zou worden.  De service en het contact met de heer Floris Vos was wederom zeer plezierig, vakkundig en vertrouwd.

Als u uw boot wilt verkopen kan ik u eSailing, zeker aanbevelen.

Auk van Rooij

Dank voor de verkoop van ons schip. Ja, de koper is echt enthousiast. Dit was exact de koper waarop ik steeds hoopte en die u vond ! Mede dankzij uw website die er krachtig en wervend uitziet. Laat mijns inziens ook zien dat het bedrijf zich ontwikkelt op een wijze die respect afdwingt in deze economisch mindere tijd.

W. Kok

Min of meer op goed geluk heb ik eSailing gevonden op internet. Gewoon maar geprobeerd en vooraf betaald. Vanaf dat moment bent u in actie gekomen om mijn Etap 28s te verkopen. Ik heb veel waardering voor uw inzet en professionele wijze. Ik wil u hartelijk bedanken voor uw inspanningen en de manier waarop u telkens weer wist in te spelen op het proces. Naar mijn mening heeft u wat u beloofd heeft meer dan waargemaakt.

A. Kardol

1 8 9 10

Schrijf uw referentie

Wij horen graag wat u van onze diensten vindt. Wij stellen het zeer op prijs als u een referentie over ons schrijft in onderstaand formulier.

Alvast hartelijk dank!
eSailing