Referenties over eSailing

Referenties

Hieronder leest u de laatste referenties over eSailing ingezonden door klanten.

Hartelijk dank voor de prettige manier waarop je vandaag aanwezig was bij de proefvaart. Fijn dat de verkoop zo snel is gegaan! Ik ben er erg blij mee.

M. Voortman

eSailing verkoopt voor de tweede keer binnen zeer korte tijd een boot voor me. Aanvankelijk had ik wel de hoop, maar ik had niet verwacht dat de boot in deze tijd  zo snel verkocht zou worden.  De service en het contact met de heer Floris Vos was wederom zeer plezierig, vakkundig en vertrouwd.

Als u uw boot wilt verkopen kan ik u eSailing, zeker aanbevelen.

Auk van Rooij

Dank voor de verkoop van ons schip. Ja, de koper is echt enthousiast. Dit was exact de koper waarop ik steeds hoopte en die u vond ! Mede dankzij uw website die er krachtig en wervend uitziet. Laat mijns inziens ook zien dat het bedrijf zich ontwikkelt op een wijze die respect afdwingt in deze economisch mindere tijd.

W. Kok

Min of meer op goed geluk heb ik eSailing gevonden op internet. Gewoon maar geprobeerd en vooraf betaald. Vanaf dat moment bent u in actie gekomen om mijn Etap 28s te verkopen. Ik heb veel waardering voor uw inzet en professionele wijze. Ik wil u hartelijk bedanken voor uw inspanningen en de manier waarop u telkens weer wist in te spelen op het proces. Naar mijn mening heeft u wat u beloofd heeft meer dan waargemaakt.

A. Kardol

1 8 9 10

Schrijf uw referentie

Wij horen graag wat u van onze diensten vindt. Wij stellen het zeer op prijs als u een referentie over ons schrijft in onderstaand formulier.

Alvast hartelijk dank!
eSailing