Referenties over eSailing

Referenties

Hieronder leest u de laatste referenties over eSailing ingezonden door klanten.

Wij willen Dick Schmeink van eSailing nog hartelijk bedanken voor zijn professionele hulp inzake de verkoop van onze Nicholson 31. Deze was naar alle tevredenheid.

Fam. F.B. de Vries

Beste Floris Vos van eSailing. Heel veel dank voor alle hulp bij de verkoop van de Sorcha. Alles was erg goed geregeld. Ook de kopers zijn erg tevreden over het verloop van alles, nogmaals hartelijk bedankt.

Peter en Yvonne Evers

Heb mijn prachtschip. Een koopmans 35 via esailing gekocht. Ben begeleid door Floris Vos voor de aankoop. Ben uitermate tevreden over de gang van zaken. Had er graag een 6 de ster aan toegevoegd. Advies en begeleiding was super. Kan nu volop genieten van Rambler.

Marten Mulder

Kan eSailing meer dan aanbevelen! Kernpunten tijdens de bezichtigingen zijn enthousiasme, kennis van zaken, zeer snelle terugkoppeling en betrokkenheid. Heb de professionele begeleiding en kennis van zaken tijdens het verkoopproces van Floris Vos zeer gewaardeerd. Ook tijdens de verkoopkeuring was Floris aanwezig en zorgde voor een ontspannen sfeer tussen keurmeester, koper en verkoper, waardoor de aankoop een vanzelfsprekendheid was. Floris, bedankt voor alles, het was TOP.

Henk Knevel

Wij zijn uitermate tevreden over de samenwerking met Floris Vos van eSailing en de afhandeling van de verkoop van onze boot.
Hartelijk dank voor alles.

Joke Weijde

Vandaag vertrokken met de via eSailing Makkum gekochte Etap 32, prima begeleid door Dhr. Schmeinck. Met nog een mooi flesje beerenburg vertrokken, hartelijk dank !

F.F. Willems

Onze ervaring met eSailing in de persoon van Joop Oosterbeek is uiterst positief. Wij zijn in aanraking gekomen met eSailing nadat bij onze zeilvereniging een aantal boten zijn verkocht door zijn bemiddeling. Wij willen Joop hartelijk bedanken voor de snelle en nauwkeurige afhandeling.

Ton, Gerry en Mario Saunier

Wij hebben met veel plezier bij eSailing een andere boot gekocht. Joop Oosterbeek was de makelaar bij eSailing voor de verkopende partij. Joop was erg snel met reageren op op alle vragen die wij hadden en heeft het bijbehorende papierwerk bij (ver)koop netjes en professioneel afgehandeld.

Jeroen Huiskes

Beste Floris. Weer thuis na de levering van de Corsair 37 in Frankrijk. Dank voor je goede begeleiding en de goede afloop. Bedankt weer voor de prettige samenwerking. Wanneer ik opnieuw een boot ga verkopen bel ik je zeker weer.

Frans Kuijpers

Dick Schmeinck heeft zich op professionele wijze en enthousiast ingezet voor de verkoop van mijn boot, een Swedestar 370. De afspraken worden prima nagekomen en de onderhandelingen met de koper verliepen uitstekend. Het is een plezier om in de haven van eSailing te liggen. De sfeer is fantastisch, je waant je in Zuid Frankrijk. Ik wens Dick al het goede toe voor de toekomst en veel succes met de verkoop van boten.

Bram Schut

Goedemorgen Floris, ook wij willen je graag bedanken voor de fantastische samenwerking en het meedenken van eSailing bij de verkoop van de Pedro Cantia. We hebben dit als erg plezierig ervaren met adequate handelingen. Gezien de reacties van over de gehele wereld hebben we een groot publiek bereikt.

Met vriendelijke groet en hartelijk dank.

Kees en Bernadette

Dit voorjaar lag onze victoire 1044 nog maar een maand in de verkoop haven bij Dick Schmeinck van eSailing en is al verkocht. Dick heeft een vriendelijke manier van aanpak en geeft de aspirant koper vertrouwen. Het afspraak is afspraak principe staat bij deze verkoper hoog in het vaandel. Bedankt Dick en verder veel succes.

Derkjan Fröling

Door bemiddeling van Dick Schmeinck heb ik afgelopen week mijn Lemsteraak WildeWaard verkocht. Tijdens het proces van verkoop was ik zeer tevreden over het aanstekelijk enthousiasme en de professionele benadering van Dick Schmeinck. Er is doorlopend het gevoel geweest van onderling vertrouwen. Ik kan eSailing van harte aanbevelen.

Peter Schooneveldt

Onze boot was na drie (winter)maanden verkocht. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rond de verkoop. Albert en ik hebben elkaar maar een keer gezien, tijdens de kennismaking en het bekijken van onze boot, maar toen en bij de verdere telefonische en e-mailcontacten voelde het vertrouwd. Ook de juridische en financiële aspecten zijn professioneel afgehandeld.
We kijken terug op een geslaagde samenwerking en verkoop.

Kees Jurgens

Door bemiddeling van de heer Schmeinck heb ik mijn jacht Buttje vorige week verkocht aan een nieuwe eigenaar. Ik ben erg blij met de altijd vriendelijke aanpak, de betrouwbare ondersteuning en de professionele afhandeling van de verkoop. Vanwege deze positieve ervaring zal ik graag eSailing aanbevelen.

Karl Pein

Dick Schmeinck van eSailing heeft passie voor zijn werk, is goed bereikbaar en reageert snel en adequaat. Wij hebben een mooie boot gekocht en de onderhandeling en overdracht is soepel verlopen, ook mede te danken aan de vorige eigenaar van het jacht.
Ik wens Dick veel succes met het voortzetten van zijn werkzaamheden als bemiddelaar bij de verkoop van andere schepen.

Marloes de Haas

We zijn zeer tevreden over de manier waarop eSailing vertegenwoordiger Joop Oosterbeek het verkoop proces heeft begeleid. Mede door de goede presentaties op internet sites, de goede adviezen en prettige communicatie met eSailing is de verkoop zonder problemen en vlot verlopen. Het zelf rondleiden van kijkers op het schip werd zowel door ons als door de kopers als zeer positief ervaren. Deze jachtmakelaars zijn aan te bevelen.

M. Kuipers

Na dat we onze boot zelf hadden geprobeerd te verkopen via diverse sites en daar geen success mee hadden, heb ik contact opgenomen met eSailing. Ik werd door Joop te woord gestaan en al snel kwamen tot de conclussie dat hij onze boot ging verkopen. Dat bleek een zeer goede keuze te zijn! Joop was bijna 24/7 bereikbaar en nooit te beroerd om iets te doen of uit te leggen. inmiddels heeft dat geresulteerd in de verkoop van ons schip (wat ons in een jaar niet lukte). Dus alle lof voor eSailing maar in het speciaal Joop! Bedankt en veel success !

Machiel

Later in het voorjaar gekozen voor eSailing om onze Winner te verkopen, mede op basis van de positieve referenties op hun site waardoor ik haast ging twijfelen of ze echt waren. En nu schrijf ik zelf zo'n referentie, ze komen dus van werkelijke klanten. De intake door Floris liep heel soepel, binnen korte tijd was onze Winner op heel veel sites te vinden en even later was via een speciale site te volgen hoeveel belangstelling er was, ook uit andere landen. Einde van de zomer leidde dit tot een succesvolle verkoop. Floris, dank voor de uitstekende begeleiding!

Kees Oskam

Onze Contest 36 lag te koop bij eSailing Makkum. De verkoop vlotte niet erg in de periode dat de boot op zijn vaste ligplaats bleef liggen. Twee maanden geleden hebben wij de boot bij Dick in Makkum in de haven gelegd en intussen is de boot verkocht !! Dick verdient alle complimenten, goede jachthaven, uiterst gastvrij en afspraak is afspraak. De verkoop van onze boot heeft hij heel plezierig maar vooral heel professioneel in regie gehouden. Dick dank je wel !!

Sido Silvius

Schrijf uw referentie

Wij horen graag wat u van onze diensten vindt. Wij stellen het zeer op prijs als u een referentie over ons schrijft in onderstaand formulier.

Alvast hartelijk dank!
eSailing