Referenties over eSailing

Referenties

Hieronder leest u de laatste referenties over eSailing ingezonden door klanten.

Wij hebben met veel plezier bij eSailing een andere boot gekocht. Joop Oosterbeek was de makelaar bij eSailing voor de verkopende partij. Joop was erg snel met reageren op op alle vragen die wij hadden en heeft het bijbehorende papierwerk bij (ver)koop netjes en professioneel afgehandeld.

Jeroen Huiskes

Beste Floris. Weer thuis na de levering van de Corsair 37 in Frankrijk. Dank voor je goede begeleiding en de goede afloop. Bedankt weer voor de prettige samenwerking. Wanneer ik opnieuw een boot ga verkopen bel ik je zeker weer.

Frans Kuijpers

Dick Schmeinck heeft zich op professionele wijze en enthousiast ingezet voor de verkoop van mijn boot, een Swedestar 370. De afspraken worden prima nagekomen en de onderhandelingen met de koper verliepen uitstekend. Het is een plezier om in de haven van eSailing te liggen. De sfeer is fantastisch, je waant je in Zuid Frankrijk. Ik wens Dick al het goede toe voor de toekomst en veel succes met de verkoop van boten.

Bram Schut

Goedemorgen Floris, ook wij willen je graag bedanken voor de fantastische samenwerking en het meedenken van eSailing bij de verkoop van de Pedro Cantia. We hebben dit als erg plezierig ervaren met adequate handelingen. Gezien de reacties van over de gehele wereld hebben we een groot publiek bereikt.

Met vriendelijke groet en hartelijk dank.

Kees en Bernadette

Dit voorjaar lag onze victoire 1044 nog maar een maand in de verkoop haven bij Dick Schmeinck van eSailing en is al verkocht. Dick heeft een vriendelijke manier van aanpak en geeft de aspirant koper vertrouwen. Het afspraak is afspraak principe staat bij deze verkoper hoog in het vaandel. Bedankt Dick en verder veel succes.

Derkjan Fröling

Door bemiddeling van Dick Schmeinck heb ik afgelopen week mijn Lemsteraak WildeWaard verkocht. Tijdens het proces van verkoop was ik zeer tevreden over het aanstekelijk enthousiasme en de professionele benadering van Dick Schmeinck. Er is doorlopend het gevoel geweest van onderling vertrouwen. Ik kan eSailing van harte aanbevelen.

Peter Schooneveldt

Onze boot was na drie (winter)maanden verkocht. Wij zijn zeer tevreden over de gang van zaken rond de verkoop. Albert en ik hebben elkaar maar een keer gezien, tijdens de kennismaking en het bekijken van onze boot, maar toen en bij de verdere telefonische en e-mailcontacten voelde het vertrouwd. Ook de juridische en financiële aspecten zijn professioneel afgehandeld.
We kijken terug op een geslaagde samenwerking en verkoop.

Kees Jurgens

Door bemiddeling van de heer Schmeinck heb ik mijn jacht Buttje vorige week verkocht aan een nieuwe eigenaar. Ik ben erg blij met de altijd vriendelijke aanpak, de betrouwbare ondersteuning en de professionele afhandeling van de verkoop. Vanwege deze positieve ervaring zal ik graag eSailing aanbevelen.

Karl Pein

Dick Schmeinck van eSailing heeft passie voor zijn werk, is goed bereikbaar en reageert snel en adequaat. Wij hebben een mooie boot gekocht en de onderhandeling en overdracht is soepel verlopen, ook mede te danken aan de vorige eigenaar van het jacht.
Ik wens Dick veel succes met het voortzetten van zijn werkzaamheden als bemiddelaar bij de verkoop van andere schepen.

Marloes de Haas

We zijn zeer tevreden over de manier waarop eSailing vertegenwoordiger Joop Oosterbeek het verkoop proces heeft begeleid. Mede door de goede presentaties op internet sites, de goede adviezen en prettige communicatie met eSailing is de verkoop zonder problemen en vlot verlopen. Het zelf rondleiden van kijkers op het schip werd zowel door ons als door de kopers als zeer positief ervaren. Deze jachtmakelaars zijn aan te bevelen.

M. Kuipers

Na dat we onze boot zelf hadden geprobeerd te verkopen via diverse sites en daar geen success mee hadden, heb ik contact opgenomen met eSailing. Ik werd door Joop te woord gestaan en al snel kwamen tot de conclussie dat hij onze boot ging verkopen. Dat bleek een zeer goede keuze te zijn! Joop was bijna 24/7 bereikbaar en nooit te beroerd om iets te doen of uit te leggen. inmiddels heeft dat geresulteerd in de verkoop van ons schip (wat ons in een jaar niet lukte). Dus alle lof voor eSailing maar in het speciaal Joop! Bedankt en veel success !

Machiel

Later in het voorjaar gekozen voor eSailing om onze Winner te verkopen, mede op basis van de positieve referenties op hun site waardoor ik haast ging twijfelen of ze echt waren. En nu schrijf ik zelf zo'n referentie, ze komen dus van werkelijke klanten. De intake door Floris liep heel soepel, binnen korte tijd was onze Winner op heel veel sites te vinden en even later was via een speciale site te volgen hoeveel belangstelling er was, ook uit andere landen. Einde van de zomer leidde dit tot een succesvolle verkoop. Floris, dank voor de uitstekende begeleiding!

Kees Oskam

Onze Contest 36 lag te koop bij eSailing Makkum. De verkoop vlotte niet erg in de periode dat de boot op zijn vaste ligplaats bleef liggen. Twee maanden geleden hebben wij de boot bij Dick in Makkum in de haven gelegd en intussen is de boot verkocht !! Dick verdient alle complimenten, goede jachthaven, uiterst gastvrij en afspraak is afspraak. De verkoop van onze boot heeft hij heel plezierig maar vooral heel professioneel in regie gehouden. Dick dank je wel !!

Sido Silvius

Joop Oosterbeek van eSailing heeft mij op een kundige en prettige wijze geholpen met de verkoop van mijn boot. Hij reageerde altijd snel op vragen mijnerzijds. De directe manier van communicatie sprak mij zeer aan. Ik wens eSailing nog vele verkopen van jachten door haar bemiddeling toe.

door
Ad de Heer

Ad de Heer

Ik kan eSailing ten zeerste aanbevelen ! Mijn schip is snel op een 2tal maand verkocht. Tijdens het hele proces heb ik de behulpzame en zeker professionele tussenkomst van Albert Smit als zeer positief ervaren. Ook de betaling na ondertekenen van laatste documenten werd prompt en snel uitgevoerd. Graag wil ik een warme aanbeveling doen aan alle potentiele verkopers !

Francis Verhelst

Floris ik wil je van harte bedanken voor de uitermate prettige en deskundige wijze waarop je de verkoop van onze boot (binnen 2 maanden!) hebt begeleid. Je was uitermate accuraat in je afspraken en koppelde het overleg met aspirant kopers prima terug. Hierbij was je zeer diplomatiek en taktvol.
Je bent een echte meedenker en denkt in oplossingen.
Ik kan eSailing bij iedereen aanbevelen die zijn of haar boot wil verkopen!!

Paul de la Chambre

Onvoorstelbaar snel verkocht. Op veel sites geplaatst en de zoekende kijker met ons in contact gebracht, waarna dit mooie schip zich zelf verkocht. Daarna prima afhandeling, bedankt Dick Schmeinck en Floris Vos voor jullie hulp!

Peter B. en Clemy de Boer

Na jaren te hebben genoten van de gastvrijheid van Dick Schmeinck in Makkum heeft hij ons met succes professioneel begeleid bij de verkoop van onze Bavaria 38 exclusive. Goed werk Dick en dank voor je goede zorgen.

Cees van de Bovenkamp

Hartelijk dank Floris voor de heldere communicatie en efficiente afhandeling bij de verkoop van mijn Winner. Theo

Theo

Ik had al eerder een goede ervaring opgedaan met eSailing en toen ik mijn kajuitzeiljacht Etap 21i moest verkopen was de keuze snel gemaakt, een professioneel bedrijf met duidelijke voorwaarden en vaste tarieven. Floris is een betrokken persoon, luistert goed naar wat je wilt, is helder in zijn communicatie en komt zijn afspraken na. Bovendien weet hij als zeiler waarover hij praat. Mijn boot was binnen een maand verkocht en is door tussenkomst van Floris op transport gesteld en geleverd aan de nieuwe eigenaar. Bedankt voor de samenwerking, efficiente afhandeling en voor je goede zorgen. Ik zal jullie bedrijf zeker aanbevelen, goede zaken gewenst.

Adri Kardol

Schrijf uw referentie

Wij horen graag wat u van onze diensten vindt. Wij stellen het zeer op prijs als u een referentie over ons schrijft in onderstaand formulier.

Alvast hartelijk dank!
eSailing