Referenties over eSailing

Referenties

Hieronder leest u de laatste referenties over eSailing ingezonden door klanten.

Herr Oosterbeek von eSailing, vielen Dank für die gute Abwicklung und den guten und freundlichen
Service beim Verkauf meiner Segelyacht. Ich kann und werde Sie an meine Bekannten und Geschäftspartner weiter empfehlen.

Hartmut Schmidt

Bij ons ook, de eerste kijker was ook gelijk de koper. Zeer goede afhandeling en prettige communicatie met Joop Oosterbeek.
Hartelijk dank!

T. Everts

We dachten deze zomer nog lekker te kunnen varen terwijl ons schip te koop stond bij eSailing. Echter binnen 8 weken was de boot verkocht aan de tweede kijker. Bedankt Floris Vos voor de enthousiaste, efficiënte en professionele gesprekken, begeleiding en afhandeling.

Hans Meier

Dick Schmeinck heeft de verkoop van onze boot uitstekend begeleid en afgehandeld. Veel sneller dan verwacht, uiterst correct en met een maximum aan comfort voor ons als verkopende partij. Dank daarvoor!

Hans en Anne Hofhuis

Onze Hallberg Rassy 352 was binnen een week verkocht aan de eerste kijker. Geluk of het effect van een goede presentatie? Wij gaan voor het laatste. De communicatie was uitstekend en als onervaren verkoper konden we met alle vragen terecht. Albert, bedankt voor de samenwerking.

Arie Roodenburg

Hi Floris, thank you very much for your great support and care for the transaction, boat and all the works you have arranged for us! Thanks a lot, really!

Magda & Filip

Een compliment voor eSailing. De eerste kijker was ook gelijk de koper. De boot was binnen 4 weken verkocht. Alles is wel heel snel en correct af gehandeld. Bedankt Joop.

Lammert en Tjitske Regterschot

Wij raden u aan om eSailing te benaderen als u een boot wil verkopen. In ons geval handelden wij met dhr. Floris Vos. Deze man werkt snel, is nauwkeurig betrouwbaar en heeft veel kennis van bootzaken. De eerste kijkers kochten onze boot en de zaak werd snel en efficiënt afgehandeld. Hartelijk bedankt Floris!

Wilma Uppelschoten

Joop Oosterbeek van eSailing, hartelijk dank voor het begeleiden van de verkoop van onze Beneteau 311! Alles is snel en efficient verlopen. Super!

Bart Bruul

Compliment voor eSailing. In ons geval door de heer Joop Oosterbeek. Vlotte en erg sympathieke begeleiding bij de afhandeling en verkoop van ons schip. Het bloemetje voor mijn herstellende echtgenote was niet alleen een verrassing, maar tevens een blijk van warmte en betrokkenheid en dus niet alleen maar business. Al met al meer dan een aanbeveling waard!

Lex van Diepen

Het heeft even geduurd maar het is gewoon gelukt de boot via eSailing te verkopen. Dank Albert voor je advies en hulp. Wij zullen bij een volgende aankoop of verkoop graag van jullie diensten gebruik maken. Groet Wally@Suus.

Wally Soesman

Albert Smit, hartelijk dank voor de nette bemiddeling bij de verkoop van ons schip de LE97. Wij hebben het zeer positief ervaren en zullen eSailing zeker aanbevelen.

Jan en Rieks Deen

Hi Floris, Just a short note to say thank you for all your help with buying Elft. She sails much better than I had expected and we had a really good trip to Breskens via Urk, Sixhaven, Scheveningen and Roompotsluis. I don't see there being any major problems and I can look forward to many years sailing. Elft has gone to a good home in any case.

Best wishes
Sebastian

Sebastian

Onze eerste kennismaking met eSailing is 9 jaar geleden, toen heeft Floris Vos onze Hallberg Rassy 352 verkocht op een professionele manier. Nu eSailing ook gevestigd is in Makkum heeft Dick Schmeinck onze Hallberg Rassy 39 eveneens op een aangename en zeer professionele wijze verkocht en is het schip weer terug gegaan naar zijn geboorte land Zweden.
Dick nogmaals hartelijk dank en we komen nog graag eens langs voor een kop koffie in je gezellige haven.

G. Klaver

Albert, bedankt voor de zeer prettige samenwerking. Ik kon altijd bij je terecht, ook op vreemde tijden in het weekend. Hoewel het vrij lang duurde dat onze feniks verkocht was had ik er dankzij jouw kennis en kunde vertrouwen in dat het goed zou komen. En terecht! We hebben een prima nieuwe eigenaar gevonden die feniks goed zal verzorgen,

Nogmaals dank, Remco

Remco Tack

Dank Albert voor de prettige en vooral persoonlijke wijze waarop de verkoop van ons schip tot stand is gekomen. Ik kan eSailing aan iedereen aanraden!

Maarten Slooves

Floris Vos van eSailling is een echte aanrader. Vakkundig en houdt zich aan zijn afspraken. Hier kun je je boot snel en vakkundig laten verkopen.

Aart Bout

Hallberg Rassy 352 binnen half jaar verkocht. Deze boot in 2009 aangeschaft via eSailing en nu dus weer verkocht. Zeer prettige, plezierige en vlotte samenwerking nu met bemiddelaar Joop. In 2009 met bemiddelaar Floris.

Frans van Bouwdijk

Grand Soleil 343. Binnen jaar verkocht, 2e kijker werd koper. Bemiddelaar Joop Oosterbeek heeft zeer professioneel gehandeld en de communicatie was uitstekend. Ik kan eSailing aanraden als betrouwbare bemiddelaar.

John Woltjer

eSailing is een moderne jachtmakelaar die de mogelijkheden van het internet uitstekend benut. Na een prettige kennismaking, een goed gesprek over de kansen op de markt, en de te volgen verkoopstrategie, werd onze zeilboot binnen 2 weken verkocht. Pakket C is een aanrader, we zijn totaal ontzorgd en steeds uitstekend op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen. Kortom een fijne, moderne en professionele makelaar. Hartelijk dank Floris.

Daniel Boers

Schrijf uw referentie

Wij horen graag wat u van onze diensten vindt. Wij stellen het zeer op prijs als u een referentie over ons schrijft in onderstaand formulier.

Alvast hartelijk dank!
eSailing