Referenties over eSailing

Referenties

Hieronder leest u de laatste referenties over eSailing ingezonden door klanten.

Joop Oosterbeek van eSailing heeft mij op een kundige en prettige wijze geholpen met de verkoop van mijn boot. Hij reageerde altijd snel op vragen mijnerzijds. De directe manier van communicatie sprak mij zeer aan. Ik wens eSailing nog vele verkopen van jachten door haar bemiddeling toe.

door
Ad de Heer

Ad de Heer

Ik kan eSailing ten zeerste aanbevelen ! Mijn schip is snel op een 2tal maand verkocht. Tijdens het hele proces heb ik de behulpzame en zeker professionele tussenkomst van Albert Smit als zeer positief ervaren. Ook de betaling na ondertekenen van laatste documenten werd prompt en snel uitgevoerd. Graag wil ik een warme aanbeveling doen aan alle potentiele verkopers !

Francis Verhelst

Floris ik wil je van harte bedanken voor de uitermate prettige en deskundige wijze waarop je de verkoop van onze boot (binnen 2 maanden!) hebt begeleid. Je was uitermate accuraat in je afspraken en koppelde het overleg met aspirant kopers prima terug. Hierbij was je zeer diplomatiek en taktvol.
Je bent een echte meedenker en denkt in oplossingen.
Ik kan eSailing bij iedereen aanbevelen die zijn of haar boot wil verkopen!!

Paul de la Chambre

Onvoorstelbaar snel verkocht. Op veel sites geplaatst en de zoekende kijker met ons in contact gebracht, waarna dit mooie schip zich zelf verkocht. Daarna prima afhandeling, bedankt Dick Schmeinck en Floris Vos voor jullie hulp!

Peter B. en Clemy de Boer

Na jaren te hebben genoten van de gastvrijheid van Dick Schmeinck in Makkum heeft hij ons met succes professioneel begeleid bij de verkoop van onze Bavaria 38 exclusive. Goed werk Dick en dank voor je goede zorgen.

Cees van de Bovenkamp

Hartelijk dank Floris voor de heldere communicatie en efficiente afhandeling bij de verkoop van mijn Winner. Theo

Theo

Ik had al eerder een goede ervaring opgedaan met eSailing en toen ik mijn kajuitzeiljacht Etap 21i moest verkopen was de keuze snel gemaakt, een professioneel bedrijf met duidelijke voorwaarden en vaste tarieven. Floris is een betrokken persoon, luistert goed naar wat je wilt, is helder in zijn communicatie en komt zijn afspraken na. Bovendien weet hij als zeiler waarover hij praat. Mijn boot was binnen een maand verkocht en is door tussenkomst van Floris op transport gesteld en geleverd aan de nieuwe eigenaar. Bedankt voor de samenwerking, efficiente afhandeling en voor je goede zorgen. Ik zal jullie bedrijf zeker aanbevelen, goede zaken gewenst.

Adri Kardol

Herr Oosterbeek von eSailing, vielen Dank für die gute Abwicklung und den guten und freundlichen
Service beim Verkauf meiner Segelyacht. Ich kann und werde Sie an meine Bekannten und Geschäftspartner weiter empfehlen.

Hartmut Schmidt

We dachten deze zomer nog lekker te kunnen varen terwijl ons schip te koop stond bij eSailing. Echter binnen 8 weken was de boot verkocht aan de tweede kijker. Bedankt Floris Vos voor de enthousiaste, efficiënte en professionele gesprekken, begeleiding en afhandeling.

Hans Meier

Dick Schmeinck heeft de verkoop van onze boot uitstekend begeleid en afgehandeld. Veel sneller dan verwacht, uiterst correct en met een maximum aan comfort voor ons als verkopende partij. Dank daarvoor!

Hans en Anne Hofhuis

Bij ons ook, de eerste kijker was ook gelijk de koper. Zeer goede afhandeling en prettige communicatie met Joop Oosterbeek.
Hartelijk dank!

T. Everts

Onze Hallberg Rassy 352 was binnen een week verkocht aan de eerste kijker. Geluk of het effect van een goede presentatie? Wij gaan voor het laatste. De communicatie was uitstekend en als onervaren verkoper konden we met alle vragen terecht. Albert, bedankt voor de samenwerking.

Arie Roodenburg

Hi Floris, thank you very much for your great support and care for the transaction, boat and all the works you have arranged for us! Thanks a lot, really!

Magda & Filip

Een compliment voor eSailing. De eerste kijker was ook gelijk de koper. De boot was binnen 4 weken verkocht. Alles is wel heel snel en correct af gehandeld. Bedankt Joop.

Lammert en Tjitske Regterschot

Wij raden u aan om eSailing te benaderen als u een boot wil verkopen. In ons geval handelden wij met dhr. Floris Vos. Deze man werkt snel, is nauwkeurig betrouwbaar en heeft veel kennis van bootzaken. De eerste kijkers kochten onze boot en de zaak werd snel en efficiënt afgehandeld. Hartelijk bedankt Floris!

Wilma Uppelschoten

Joop Oosterbeek van eSailing, hartelijk dank voor het begeleiden van de verkoop van onze Beneteau 311! Alles is snel en efficient verlopen. Super!

Bart Bruul

Compliment voor eSailing. In ons geval door de heer Joop Oosterbeek. Vlotte en erg sympathieke begeleiding bij de afhandeling en verkoop van ons schip. Het bloemetje voor mijn herstellende echtgenote was niet alleen een verrassing, maar tevens een blijk van warmte en betrokkenheid en dus niet alleen maar business. Al met al meer dan een aanbeveling waard!

Lex van Diepen

Het heeft even geduurd maar het is gewoon gelukt de boot via eSailing te verkopen. Dank Albert voor je advies en hulp. Wij zullen bij een volgende aankoop of verkoop graag van jullie diensten gebruik maken. Groet Wally@Suus.

Wally Soesman

Albert Smit, hartelijk dank voor de nette bemiddeling bij de verkoop van ons schip de LE97. Wij hebben het zeer positief ervaren en zullen eSailing zeker aanbevelen.

Jan en Rieks Deen

Hi Floris, Just a short note to say thank you for all your help with buying Elft. She sails much better than I had expected and we had a really good trip to Breskens via Urk, Sixhaven, Scheveningen and Roompotsluis. I don't see there being any major problems and I can look forward to many years sailing. Elft has gone to a good home in any case.

Best wishes
Sebastian

Sebastian

Schrijf uw referentie

Wij horen graag wat u van onze diensten vindt. Wij stellen het zeer op prijs als u een referentie over ons schrijft in onderstaand formulier.

Alvast hartelijk dank!
eSailing